Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Wij kunnen u adviseren over bijvoorbeeld streamingsmogelijkheden, (streamings)luidsprekers, soundbars, HiFi-opstellingen, kabels en televisies. Poulissen zorgt voor een verhoging van uw kijk- en luisterplezier thuis. Kom gerust vrijblijvend bij ons langs! 

Grote en veelzijdige showroom
De showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Luidsprekers, televisies, hifi-sets, streaming audio-oplossingen, koptelefoons, netwerkproducten en tal van andere tools én hifi-meubels bepalen de kern van het assortiment.

Vele merken, verschillende prijsniveaus
Poulissen streeft ernaar iedere muziekliefhebber van een zo breed mogelijk aanbod te voorzien. Tot dat aanbod behoren onder meer Sonos, Bluesound, Bose, Yamaha, Denon, Marantz, Accuphase, Sennheiser, Burmester, Bowers & Wilkins, Quad, KEF, Devialet, Dynaudio, Hegel, McIntosch, NAD, Focal, Lyngdorf, Arcam, Monitor Audio en B&O.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan televisies. Wij leveren de merken LG, Loewe en Bang & Olufsen.

In onze showroom staat het hele assortiment van Bang & Olufsen demonstratieklaar voor u opgesteld.

Wij kunnen u alle mogelijkheden laten zien en horen, waarbij wij u tevens voorzien van een gedegen advies en een goede prijs. Uiteraard met de bekende Poulissen-service en garantie.

Het Poulissen-team vindt het van groot belang dat alle bezoekers van de winkel als tevreden klanten met hun aankoop naar huis gaan. Immers, klantvriendelijkheid, service en vakmanschap zijn van meet af aan de basis geweest voor het concept van Poulissen.