Poulissen bij KEF Maidstone


KEF Premium Center Poulissen in Roermond
 

KEF Blade Two
KEF Blade Two bij Poulissen Roermond

KEF is een van origine Britse luidsprekerfabrikant. De onderneming werd in 1961 door ingenieur Raymond Cooke opgericht en werd genoemd naar Kent Engineering & Foundry.

Poulissen heeft al vele jaren een goede relatie met KEF. Zo zijn wij met ons team een kijkje gaan nemen in de fabrieken van KEF. In Maidstone (Kent, Engeland) hebben wij meermaals een training gevolgd welke gegeven werd door de engineers van KEF. Dat was bijzonder en heel leerzaam.

Johan Coorg (KEF brand ambassador) heeft Poulissen in Roermond ook al een aantal keren bezocht. Tijdens één van deze bezoeken heeft Johan Coorg ons meer verteld over de innovatieve geschiedenis van KEF. Van de oprichting in 1961 door Raymond Cooke tot heden… Hiervan is onderstaande opname gemaakt.

Poulissen Audio Video Center is met maar liefst 1800 m2 luisterruimte en vijftien luisterstudio’s de perfecte plaats om de  producten van KEF te presenteren.

De showroom bij Poulissen is zorgvuldig samengesteld. Een showroom die luisteraars een unieke, allesomvattende zintuiglijke ervaring biedt, een die het volledige potentieel van audio-excellentie realiseert.

Bij Poulissen kunt u terecht voor deskundig advies. Denkt u aan KEF luidsprekers? Hier kunnen wij u veel over vertellen. Over de productie, de werking van de drivers, optimale samenstelling, de plaatsing en nog veel meer. Ook bent u van harte welkom om gewoon onder het genot van een kopje koffie het KEF enthousiasme te delen.


KEF PhilosphyEnkele actuele KEF highlights in de Poulissen studio’s:

De KEF R11, het vlaggenschip van de R-serie, is een vloerstaande luidspreker die vier hybride basdrivers combineert met de nieuwste generatie Uni-Q van KEF. Dat resulteert in een bijzonder krachtige en geraffineerde weergave met veel helderheid, finesse en een diepe laagweergave. De massieve behuizing van de R11 is een staaltje van KEF’s vakmanschap.

Met de draadloze luidsprekers uit de LSX serie ontwikkelde KEF een compact systeem waarmee je al je favoriete muziek binnen handbereik hebt. Of je nu muziek streamt vanuit de cloud, of geheel draadloos via DLNA, vanaf een NAS-drive, een computer of via Bluetooth, het maakt niet uit. De LSX luidsprekers presteren op hoog niveau, zoals je van KEF luidsprekers mag verwachten.

Met THX, het Extreme Home Theatre systeem zet KEF een nieuwe standaard voor inbouwluidsprekers die home theater tot leven brengen. Met o.a. deze sterke KEF producten geven ze bij Poulissen indrukwekkende demonstraties zoals je ze nooit eerder beleefde.

Pand PoulissenPoulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND
T +31 475 33 57 16
E info@poulissen.nl


Belangrijke KEF productlijnen (Klik op de link en bekijk deze in onze webshop):


KEF Awards
Enkele Awards welke aan KEF toegekend zijn

 

KEF bij Poulissen