Ons team

Op 22 januari 1995 vestigde Gerard Poulissen als zelfstandig ondernemer met twee medewerkers Poulissen Audio Video Center in hartje Roermond. Anno 2020 bestaat het bedrijf uit 15 gespecialiseerde medewerkers en is het door onverminderde inzet uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland.

De medewerkers in de verkoop, de installatie en reparatie worden permanent bijgeschoold onder meer door middel van het volgen van cursussen en het bijhouden van vakliteratuur. Daarnaast wordt aandacht besteed aan interne kennisoverdracht. Op deze wijze wordt veilig gesteld dat Poulissen steeds op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid.

Team Poulissen

Bedrijfsleider Bert Schrijen: "Mensen voelen zich thuis bij Poulissen. Omdat we nooit tevreden zijn met standaardoplossingen, maar altijd op zoek gaan naar maatwerk. En die maat is voor elke klant anders. Bij Poulissen is alle ruimte om een persoonlijke band met de klanten op te bouwen. Dat wordt gewaardeerd. Net als ons geweldige topassortiment. Daarom blijven de klanten terugkomen.”

Hifi-adviseur Leroy Fauser is er trots op dat hij de klanten zo’n uitgebreid assortiment van hifi-topapparatuur kan laten beleven. Het allermooiste en allerbeste op de markt. Tot high end toe. Voorbeelden zijn Accuphase, Burmester, Esoteric, Marantz, Bowers & Wilkins, KEF, Denon en Quad. "De klantwaardering is hoog. De mensen hebben bijna een eindeloze keuzemogelijkheid in geluidskwaliteit. En de prima relatie met al die topmerken betekent dat we de nieuwste producten vaak als eerste in huis hebben.”

Klik hier voor meer informatie over onze installatie- en reparatiedienst.

Gerard Poulissen, Anne-Marie Poulissen en Johan Poulissen
Gerard Poulissen, Anne-Marie Poulissen en Johan Poulissen