Inmiddels bijna 30 jaar geleden vestigde Gerard Poulissen als zelfstandig ondernemer met twee medewerkers Poulissen Audio Video Center in hartje Roermond. Anno 2023 bestaat het bedrijf uit 15 gespecialiseerde medewerkers en is het door onverminderde inzet uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland.

De medewerkers in de verkoop, de installatie en reparatie worden permanent bijgeschoold onder meer door middel van het volgen van cursussen en het bijhouden van vakliteratuur. Daarnaast wordt aandacht besteed aan interne kennisoverdracht. Op deze wijze wordt veilig gesteld dat Poulissen steeds op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid.

Johan Poulissen: "Mensen voelen zich thuis bij Poulissen. Omdat we nooit tevreden zijn met standaardoplossingen, maar altijd op zoek gaan naar maatwerk. En die maat is voor elke klant anders. Bij Poulissen is alle ruimte om een persoonlijke band met de klanten op te bouwen. Dat wordt gewaardeerd. Net als ons geweldige topassortiment. Daarom blijven de klanten terugkomen.”

Onze Hi-Fi-adviseurs zijn er trots op dat zij de klanten zo’n uitgebreid assortiment van Hi-Fi-topapparatuur kan laten beleven. Het allermooiste en allerbeste op de markt. Tot high end toe. Voorbeelden zijn Accuphase, Devialet, Esoteric, Marantz, Bowers & Wilkins, KEF, Denon en Quad. "De klantwaardering is hoog. De mensen hebben bijna een eindeloze keuzemogelijkheid in geluidskwaliteit. En de prima relatie met al die topmerken betekent dat we de nieuwste producten vaak als eerste in huis hebben.”

Dat uw aankopen bij ons in goede handen zijn, bewijst tot slot onze eigen technische dienst. Deze kunnen de door u gekozen producten installeren en bij onverhoopte calamiteiten met de originele onderdelen repareren. Dat daarbij ook onze medewerkers een volledige Bang & Olufsen leergang hebben gevolgd en u ook bij complete projecten zoals verbouwingen of nieuw te bouwen woningen bij onze winkel terecht kunt, rond het totaalplaatje helemaal af. Want genieten voor nu en in de toekomst is het streven waar wij als Poulissen team continu voor willen blijven staan.

Klik hier voor meer informatie over onze installatie- en reparatiedienst.

Gerard Poulissen, Anne-Marie Poulissen en Johan Poulissen
Gerard Poulissen, Anne-Marie Poulissen en Johan Poulissen