Accuphase Premium Center

Accuphase logo

 

 

 

Accuphase

Directie Accuphase Japan en importeur Nederland op bezoek bij Poulissen in Roermond
Directie Accuphase Japan en importeur Nederland op bezoek bij Accuphase Premium Center Poulissen in Roermond

Muziek is een oase die ons op onze reis van het leven verfrist. Muziek kan rustgevend zijn, onze harten bewegen en ons leven verrijken.  Dit was het idee achter de slogan "Enrich Life through Technology", bedacht door de groep zeer bekwame audiodeskundigen die de succesvolle Accuphase-lijn van audioapparatuur hebben bedacht en hebben laten produceren. Het is het leidende principe achter alle Accuphase-componenten waarvan de hoge kwaliteit als extravagant kan worden beschouwd. Net zoals er prachtige muziekinstrumenten zijn die bijzonder hoog gewaardeerd worden, onderstreept Accuphase dat hetzelfde geldt voor audiocomponenten.

 

Deze overtuiging vormt de basis van het ontwerpconcept en is de reden waarom Accuphase streeft extra waarde toe te voegen in elk van haar units. De naam Accuphase is aangepast door het voorvoegsel ACCU uit het woord "accuraat" te halen en te combineren met PHASE, wat een zeer belangrijke factor is in audiotechnologie. Het is een zeer passende merknaam om de producten te beschrijven die deze en andere belangrijke kenmerken, die de diepste diepgang van audiotechnologie doordringen, volledig weergeven.  Haar eindeloze streven naar kwaliteit vereist een zeer hoge mate van verwerking die Accuphase ertoe aanzet om massaproductiesystemen te vermijden. Bijgevolg is dat het productievolume beperkt is. Accuphase-apparatuur is niet onderhevig aan de grillen van de marktmode, omdat ze vooral gemaakt zijn om een ​​echte high fidelity geluidsweergave te bereiken.

 

Accuphase Premium Center

Poulissen Audio Video Center is met maar liefst 1800 m2 luisterruimte en vijftien luisterstudio’s de perfecte plaats om de  producten van Accuphase te presenteren.  Poulissen biedt als Accuphase Premium Center een hoge mate van service en beleving. Het is een prachtige waardering dat Poulissen deze naam mag voeren.  

 

Accuphase bij Poulissen Roermond
Eén van de luisteropstellingen bij Poulissen Roermond

Poulissen heeft een zorgvuldig samengestelde showroom die luisteraars een unieke, allesomvattende zintuiglijke ervaring biedt, een die het volledige potentieel van audio-excellentie realiseert.

 

Gelegen achter meerdere herenhuizen in het hart van Roermond, kan de opvallende uitgestrektheid van Poulissen Audio Video Center worden beschouwd als een HiFi totaal ervaring. Degenen die binnenkomen, kunnen een ervaring als geen ander verwachten: voorbeeldig geluid gepresenteerd in prachtig ontworpen ruimtes die indruk maken, waardoor u geïntrigeerd en geïnspireerd raakt. Poulissen is een hoogwaardige audioshowroom met een exclusief High End Experience Center.

 

Ervaar een verborgen wereld op het snijvlak van audio en design door binnen te lopen in onze showroom in Roermond of maak een luisterafspraak in een van onze  studio’s.

 

 

Tijdens de introductie van de nieuwe Bowers & Wilkins 800 serie heeft het toonaangevende HiFi forum AudioVideo2Day onderstaande video opgenomen waarbij de combinatie tussen het speakermerk Bowers & Wilkins en Accuphase besproken wordt.

 

 

Accuphase importeur Nederland interview