Accuphase Premium Center

Poulissen Audio Video Center is met maar liefst 2000 m2 luisterruimte en vijftien luisterstudio’s de perfecte plaats om de  producten van Accuphase te presenteren. Wij bieden als Accuphase Premium Center een hoge mate van kennis, service en beleving. Door de zorgvuldig samengestelde showroom bieden wij u een unieke luisterervaring. Het is een prachtige waardering dat wij deze naam mogen voeren.  

Directie Accuphase Japan en importeur Nederland op bezoek bij Poulissen in Roermond
Directie Accuphase Japan en importeur Nederland op bezoek bij Accuphase Premium Center Poulissen in Roermond

 

Waarom Accuphase?

Muziek kan rustgevend zijn, onze harten bewegen en ons leven verrijken. Dit is het idee achter de slogan "Enrich Life through Technology", bedacht door de groep zeer bekwame audiodeskundigen die de succesvolle Accuphase-lijn van audioapparatuur hebben bedacht. Het is het leidende principe achter alle Accuphase-componenten, die van zeer hoge kwaliteit zijn. Net zoals er prachtige muziekinstrumenten zijn die bijzonder hoog gewaardeerd worden, onderstreept Accuphase dat hetzelfde geldt voor audiocomponenten.

Deze overtuiging vormt de basis van het ontwerpconcept en is de reden waarom Accuphase streeft extra waarde toe te voegen in elk van haar units. Haar eindeloze streven naar kwaliteit vereist een zeer hoge mate van afwerking die Accuphase ertoe aanzet om massaproductiesystemen te vermijden, waardoor het productievolume beperkt is. Accuphase-apparatuur is niet onderhevig aan de grillen van de marktmode, omdat ze vooral gemaakt zijn om een echte high fidelity geluidsweergave te bereiken.

Accuphase bij Poulissen Roermond
Eén van de luisteropstellingen bij Poulissen Roermond


Poulissen is een hoogwaardige audioshowroom met een exclusief High End Experience Center.

Ervaar een verborgen wereld op het snijvlak van audio en design door binnen te lopen in onze showroom in Roermond of maak een luisterafspraak in een van onze studio’s.