Welkom bij het high-end assortiment van Poulissen

Deze assortimentsgroep behoort tot de kern van het uitgebreide Poulissen assortiment. Het plezier en de energie die deze producten ons geven bij  zowel demonstratie, advies als verkoop, zijn de reden waarom we dit werk zo graag doen.

Bij binnenkomst in onze winkel ziet u na enkele meters aan uw rechterzijde, meteen waar ons en naar wij hopen ook uw hart sneller van gaat kloppen. Een luisterruimte gevuld met de mooiste vormen, bijzondere materialen en op elkaar afgestemde stereosystemen. Niet zo vreemd wanneer blijkt dat we naast Accuphase Premium Center, ook McIntosh Experience Center en Bowers & Wilkins Diamond dealer zijn. Merknamen die binnen de huidige high-end een prominente plaats innemen en staan voor gedegen en vooruitstrevende kwaliteiten. Eigenschappen die vaak zijn gekoppeld aan decennialange ervaring en voortreffelijke service.

High-End bij Poulissen


Audiomerken van de hoogste kwaliteit
Buiten deze eerste rijk gevulde grote ruimte, heeft onze winkel nog veel meer hoogwaardige muzikale verrassingen. Want ook verder in het pand zijn de nodige high-end studio’s te vinden. Ruimtes met verschillende afmetingen en akoestische aanpassingen die ieder op hun eigen wijze een ander deel van het assortiment weergeven. Merken als bijvoorbeeld Esoteric, Accuphase, Auralic, Hegel, Monitor Audio en Sonus faber zijn rijk vertegenwoordigd. Maar ook voor akoestische aanpassingen kunt u goed bij ons terecht. In plaats van lelijk of storend, kunnen deze aanpassingen vaak zelfs een zinvolle visuele toevoeging voor uw interieur kan betekenen.

Al 25 jaar ervaring
High-end bij PoulissenMaar er is nog meer wat high-end audio bijzonder maakt. Muziek is namelijk één van de mooiste middelen om emoties uit te drukken en hoewel de prijzen van high-end apparatuur en luidsprekers vaak substantieel zijn, is het genieten dat ook. Poulissen bestaat al 30 jaar en beschikt over veel ervaring en kennis om u als klant optimaal te helpen en te begeleiden bij de keuze van uw eigen droomcombinatie. Omdat high-end audioapparatuur meer is dan alleen een mooi uiterlijk, komt u bij ons naast het grote assortiment aan prachtige luidsprekers, ook topklasse versterkers, streamers, cd-spelers, buizenversterkers en natuurlijk ook indrukwekkend fraaie platenspelers tegen. Alles demonstratie klaar opgesteld zodat u zowel zonder als met afspraak vlot en adequaat kan worden geholpen. Bij een afspraak reserveren wij vrijblijvend tijd voor u, zodat wij u maximaal kunnen helpen en voorlichten. Zodat u weloverwogen een keuze kunt maken voor een bepaald high-end product.

Zonder zorgen genieten
Onze eigen technische dienst staat ook na de aankoop te allen tijde voor u klaar. Niet alleen in geval van een reparatie, maar ook voor het inbouwen van een pick-up element, arm of het afregelen van een platenspeler. 

Kortom bij Poulissen is het genieten geblazen, dus kom ook luisteren en genieten van het mooiste wat de hifi branche te bieden heeft.


Klik hier voor onze merken