Welkom in onze volledig vernieuwde Bang & Olufsen showroom

Ontdek Bang & Olufsen producten in onze vernieuwde showroom! Beleef iconisch Deens design in deze prachtige ruimte. Bijna 30 jaar gedeelde ervaring tussen Poulissen en Bang & Olufsen zorgt voor een unieke winkelervaring. Een samenwerking die door onze inzet om u als klant de best mogelijke service en kwaliteit te kunnen bieden, zelfs heeft geleid tot het toekennen van de prestigieuze “Brands Standards Excellence Award”. Een uniek statement, uitgereikt aan slechts vier winkels in Europa en waar we als Poulissen team natuurlijk enorm trots op zijn. 


Deens vakmanschap
Bang & Olufsen biedt tijdloze ontwerpen met ongeëvenaarde kwaliteit op het gebied van vormgeving, beeld, geluid en vakmanschap. In onze showroom aan de Schoenmakersstraat 19 staan producten klaar om te spelen, zodat je alle mogelijke modellen en uitvoeringen direct kunt vergelijken. Naast onze showroom hebben wij een speciaal daarvoor ingericht Bang & Olufsen demohuis. Een huislijke omgeving die ervoor zorgt dat de prachtige vormen, subtiele kleuren en het materiaalgebruik van de opgestelde Bang & Olufsen producten optimaal tot uiting komen. U kunt hier in alle rust de magie van Bang & Olufsen ervaren.  

B&O Sfeerimpressie

Meer dan een mooie presentatie
Onze showroom reflecteert de ecologische verantwoordelijkheid van Bang & Olufsen. Denk aan duurzaamheid, recycling en het combineren van nieuwe en bestaande producten. 

Eigen door Bang & Olufsen gecertificeerde technische dienst
Dat uw aankopen bij ons in goede handen zijn bewijst tot slot onze eigen technische dienst. Deze kunnen de door u gekozen producten zowel installeren als met originele onderdelen repareren. Dat daarbij ook onze medewerkers een volledige Bang & Olufsen leergang hebben gevolgd en u ook bij complete projecten zoals verbouwingen of nieuw te bouwen woningen bij onze winkel terecht kunt, rondt het totaalplaatje helemaal af. Want genieten voor nu en in de toekomst is het streven waar wij als Poulissen team continu voor staan. 

Productimpressies B&O

Kies voor tijdloze elegantie en innovatie. Welkom bij Bang & Olufsen Poulissen! 

 

Bekijk producten    of

Kom naar de showroom