Marantz SR-receivers bannerDenon & Marantz Premium Plus dealer

Poulissen werkt al vanaf het allereerste moment samen met Denon & Marantz. Poulissen is door Denon & Marantz zelfs uitgeroepen tot Premium Plus dealer. Onderaan deze pagina treft u een YouTube fimpje aan. Hierin vertelt Edwin Grote - al vele jaren werkzaam bij Marantz / Sound United - over zijn jarenlange ervaring bij Marantz en de goede samenwerking met Poulissen.

Marantz

De meeste mensen genieten van muziek. Marantz stelt voorop dat muziek exact moet worden gereproduceerd zoals bedoeld door de artiest omdat niets, maar dan ook helemaal niets, de muziek in de weg mag staan. Daarom hebben ze bij Marantz ook maar één filosofie: "Because Music Matters."

Marantz heeft twee product-lijnen: "The Range"-lijn staat bekend voor de meest flexibele en denkbare componenten voor het bouwen van een systeem voor elke levensstijl. Deze ultieme high-End producten bieden ze aan in de "Premium- Series". Deze lijn garandeert hifi puristen de ultieme luisterervaring.

Denon

Het Japanse Denon bestaat dit jaar 110 jaar en behoort daarmee tot de oudste audiofabrikanten ter wereld. Ter gelegenheid van de 110e verjaardag heeft het bedrijf nieuwe producten uitgebracht. De AV-receiver AVC-A110, de geïntegreerde versterker PMA-A110, de sacd-speler DCD-A110 en het mc-element DL-A110 onderstrepen volgens Denon het bewijs van Denon’s kennis, kunde en ervaring. Deze jubileumproducten zijn herkenbaar door de gebruikte kleuren, zilver en grafiet, en zijn voorzien van een jubileumlogo.

U bent van harte welkom om in een van de diverse luisterstudio’s de premium producten van deze twee merken te komen beluisteren. 

Welke keuze u ook maakt, bij Marantz en Denon kunt u altijd terecht, zowel op instap als op premium niveau. Wij bieden in samenspraak met u graag maatoplossingen en willen onze passie voor hifi graag met u delen. Komt u ook genieten van uw muziek? 
 

Denon assortimentMarantz assortiment

 


What Hi-Fi best HiFi system - Marantz PM7000N


Denon en Marantz producten verkozen tot Product van het Jaar 2020 op What Hi-Fi!

Aan het einde van het jaar publiceert het Britse What Hi-Fi? traditioneel de beste producten die ze afgelopen jaar hebben gereviewed. We zijn erg trots dat de volgende Denon en Marantz producten in de prijzen zijn gevallen.

 


Marantz PM12SE - SACD12SE


Marantz PM-12 en SA-12 Special Edition

Als Marantz een nieuw Premium-product presenteert, is dat voor audioliefhebbers altijd reden tot blijdschap. En de 12 Serie Special Edition is geen uitzondering. De Special Editions van Marantz bevestigen de diepgewortelde liefde voor muziek van de Sound Masters en technici van Marantz maar weer eens. De speciale componenten zijn dan ook zeer vakkundig ontwikkeld. Marantz heeft constant oog voor detail en produceert ongeëvenaard hifi-geluid waarmee de excellentie en de emotie van muziek worden benadrukt.

De PM12-SE versterker en de SA12-SE SACD-speler passen perfect binnen het steven naar perfectie, waar Poulissen voor staat. Daarom zult u deze producten ook aangesloten aantreffen in onze luisterstudio’s.


ULTIEME THUISBIOSCOOPERVARING - 8K READY

De nieuwste Denon AV-Receivers leveren een ultieme thuisbioscoopervaring met 8K/60Hz doorvoer en upscaling, 4K/120Hz** doorvoer voor gamen en ondersteuning voor de laatste HDMI-specificaties. Deze nieuwe receivers bieden de beste 4K-thuisbioscoop van dit moment en geven je het gemak van een AV-versterker die 8K-ready is op het moment dat jij ook gereed bent. Geniet van de hoogste 3D-audio- en videokwaliteit, zelfs met de hoogste verwachtingen van entertainment.
 

New Denon AVR receivers - 8K

De Marantz MODEL 30 en SACD 30n zijn producten waar Poulissen enthousiast over is. Deze nieuwe en unieke modellen zijn een meesterwerk van audio-architectuur.

De MODEL30 versterker biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij een discrete tweetraps-opbouw en de unieke Marantz HDAM-technologie voor signaalzuiverheid. Het voedingscircuit, exclusief ontworpen voor de voorversterker, maakt een stabiele voeding mogelijk die niet wordt beïnvloed door schommelingen in het vermogen. 

De SACD 30n bevestigt dan ook de gerenommeerde naam die Marantz heeft opgebouwd op het gebied van hifi-componenten. Afgestemd door de Marantz Sound Master, die in zijn eigen luisterruimte het Marantz-geluid als geen ander kent en beslist of een product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De SACD 30n is gebouwd om te voldoen aan alle eisen van de moderne muziekliefhebber die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met online muziekdiensten.
 

Marantz Model 30

 

Marantz SACD-30N

Geweldige geluidskwaliteit dankzij 110 jaar aan innovatie

Als de eerste Japanse fabrikant van audio-elektronica met een lange geschiedenis van primeurs is Denon het toonaangevende audiobedrijf van Japan. Denon, opgericht in 1910, maakt belangrijke momenten mogelijk door voortdurend te streven naar kwaliteit, innovatie en audioprestaties.

Denon viert het 110-jarig bestaan en introduceert ter ere hiervan de uitgebreid getunede AVC-A110 AV-versterker, de PMA-A110 geïntegreerde versterker en de DCD-A110 SACD-speler. Deze speciale limited edtion modellen leveren een ongekende, meeslepende luisterbeleving en zijn verkrijgbaar in de unieke zilveren grafietkleur.

110 jaar Denon

In dit YouTube fragment vertelt Edwin Grote - al vele jaren werkzaam bij Marantz / Sound United - over zijn jarenlange ervaring bij Marantz en de goede samenwerking met Poulissen.