Sonus faber Italiaans handwerkSonus faber luidsprekers zijn een lust voor zowel het oog als het oor. Sonus faber verheft luidsprekerdesign tot absolute kunst met muzikale schoonheid tot in het kleinste detail. Sonus faber produceert al van meet af aan luidsprekers met een onderscheidend uiterlijk en met een uitzonderlijke en natuurlijke weergave. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals massief walnoot en leer, gecombineerd met tijdloos vakmanschap, weerspiegelen de passie van Sonus faber die door elke muziekliefhebber direct ervaren wordt. Sonus faber is rijk vertegenwoordigd bij Poulissen. De luidsprekers staan speelklaar opgesteld.

De perfecte audio-opstelling is iets moois. Niet alleen als het gaat om het geluid dat je oren vult, maar ook visueel. Het is een kunstwerk, iets dat in elke kamer, in elk formaat huis, als middelpunt fungeert. Maar het kiezen van de juiste opstelling voor uw luisterbehoeften kan een uitdaging zijn. Wij geven u graag advies.

U bent van harte welkom om te komen luisteren en alle mogelijkheden te komen ontdekken.

Klik hier en bekijk de producten van Sonus faber…


‘Sonus faber, dat inspiratie vindt in de verfijnde Italiaanse cultuur, zorgt met de nieuwe Sonetto luidsprekers voor pure poëzie voor het oog en het oor.

Sonus faber, dat inspiratie vindt in de rijke Italiaanse cultuur, zorgt met de nieuwe Sonetto luidsprekers voor pure poëzie voor het oog en het oor. De Sonetto serie bestaat uit acht modellen en omvat zowel vloerstaande luidsprekers, monitorluidsprekers als center luidsprekers. Er is eveneens een Sonetto Wall om aan de muur te bevestigen. Pure stereo of multi channel, met Sonetto heb je vele mogelijkheden. De Sonus faber Sonetto lijn is bij Poulissen goed vertegenwoordigd. U bent van harte welkom om deze Italiaanse luidsprekers te komen beluisteren.

Sonus faber Sonetto

Nederlandse hifi-pers vol lof over Sonetto

De nieuwe Sonetto-lijn van Sonus faber gooit hoge ogen bij consumenten. Niet eerder werd een nieuwe luidsprekerlijn zo massaal omarmd door muziek- en hifi-liefhebbers. Ook de internationale en Nederlandse hifi-pers kon niet om Sonus faber Sonetto heen en de eerste recencies en testen zijn inmiddels gepubliceerd.

 

 

Sonetto getest door HVT

HVT testte de Sonetto V luidsprekers in combinatie met de McIntosh MA8900 versterker. 

De conclusie luidde:


"Hifi van de bovenste plank.
De blauwe vensters van de McIntosh bieden een fantastisch uitzicht op de Italiaanse zon van de Sonetto V. En daar is geen woord van overdreven."

Klik hier en lees het hele artikel...

 

 

Sonetto III getest door Music EmotionMusic Emotion testte de Sonetto III luidsprekers.

De conclusie luidde:


"Het is niet zonder meer vanzelfsprekend dat mijn ogen, oren, hart en verstand altijd dezelfde, in dit geval hoge, score geven aan een te recenseren luidspreker.
Op dit prijspunt ken ik momenteel op de markt geen andere luidspreker die zich wat dat betreft kan meten aan deze Sonetto III van Sonus faber."

Klik hier en lees het hele artikel...


Sonus faber Olympica Nova


De Sonus faber Olympica Nova luidsprekers zijn niet zomaar een speaker; het is een puur stuk design voor in het interieur. Dankzij de organische vormgeving vol techniek zorgen deze high end Sonus faber luidsprekers voor puurheid en precisie in de weergave, met volle overtuiging. En dankzij die voor Sonus faber typische vormgeving worden interne ongewenste reflecties en resonanties tot een minimum beperkt. Maar liefst acht lagen hout zijn gebruikt voor het vervaardigen van de luidsprekerbehuizing, samen met diverse interne verstevigingen en aluminium elementen voor extra stijfheid en controle. Ook de bodemplaat met daarin de spikes is van puur aluminium vervaardigd.

Sonus faber Olympica Nova