RotelPoulissen en Rotel werken al samen vanaf het begin van Poulissen, 25 jaar geleden. Rotel heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van elektronisch ontwerp, precisie-engineering en productie van muziekapparatuur. Het creëren van muzikale magie is voor Rotel evenzeer een kunst als een wetenschap. Delen die hetzelfde meten, klinken misschien niet hetzelfde. Identieke onderdelen kunnen op verschillende manieren georiënteerd zijn in een signaalpad en verschillende resultaten opleveren. Daarom zijn de ingenieurs van Rotel gericht op het luisteren naar de ontwerpen, in elk stadium van de techniek tot en met de uiteindelijke productie. Dat dit een kwalitatief goed en mooi resultaat tot gevolg heeft, kunt u zelf bij ons in de showroom ervaren.


WELKOM BIJ MICHI

Michi is een vlaggenschip producten-serie die is gebaseerd op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. Michi staat voor meer dan 55 jaar ervaring in combinatie met de passie van een familiebedrijf en een steeds groter wordende kring van tevreden producteigenaren. Akoestische verheffing. Sonic Evolution. Visuele perfectie. Michi, omdat de reputatie van Rotel persoonlijk is.

Rotel Michi in combinatie met de Bowers & Wilkins 800D3
Onlangs heeft onze eigen technische dienst bovenstaande Hi-Fi set uitgeleverd. Deze set bestaat o.a. uit de Michi P5 voorversterker, M8 monoblokken en de Bowers & Wilkins 800d3 luidsprekers.

Rotel Hifi apparatuurZUIVER ROTELGELUID, VELE MOGELIJKHEDEN

Een stereo-installatie kan zo eenvoudig zijn als een geïntegreerde versterker en een paar boekenplankluidsprekers die zijn aangesloten op uw smartphone. Of het kan iets groter en geavanceerder zijn - een stereo-voorversterker met ingebouwde Digital-to-Analogue-converter, meerdere onafhankelijke bronnen waaronder een platenspeler, een cd-speler, een netwerkmuziekspeler en krachtige afzonderlijke versterkers voor het bi-amperen van een volledige reeks vloerstaande luidsprekers. Eenvoudig of geavanceerd, Rotel produceert een breed scala aan hoogwaardige audiocomponenten die alle passie en details leveren die de artiest bedoeld heeft.

Klik hier en bekijk de versterkers van Rotel

Klik hier en bekijk de CD-spelers van Rotel

Klik hier en bekijk de tuners van Rotel


OVERAL MUZIEK

Whole house audio brengt de rustgevende, inspirerende en stimulerende kracht van muziek in elke kamer van uw huis zoals u dat wenst, ook buiten op het terras en in de tuin. Kwaliteitsversterking laat uw luidsprekers zingen, of het nu gaat om discrete modellen in de wand of in het plafond, of om grotere staande modellen die een plaats van trots innemen in uw luisterruimte. In feite zijn versterkers de kritische component in gedistribueerde muzieksystemen, omdat ze belast zijn met het leveren van het muzieksignaal over vaak zeer lange afstanden van de luidsprekerkabel. 

De bekroonde Rotel-versterkerontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kanaalconfiguraties, sommige met digitale ingangen voor de hedendaagse streaming media-apparatuur, om te passen in elke systeemconfiguratie.  Smart signal sensing betekent dat precies op het moment dat u dat wilt, de muziek begint! Wij geven u graag meer informatie.

Onderstaande Rotel versterkers kunnen als distributieversterkers gebruikt worden:


Rotel Michi en Bowers & Wilkins