Poulissen en Bowers & Wilkins werken al samen vanaf het begin van Poulissen, nu al langer dan 25 jaar geleden. Dat is een bewuste keuze, gelet op de hoge geluidskwaliteit en de kwalitatief hoogwaardige afwerking van de luidsprekers van Bowers & Wilkins. In de voorbije decennia zorgde Bowers & Wilkins voor meerdere mijlpalen op het vlak van luidsprekerbouw. Vandaag de dag behoort het oer-Britse merk tot de absolute top. De luidsprekers van Bowers & Wilkins gelden niet alleen als referentie voor muziekliefhebbers, ze worden wereldwijd gebruikt in bijna alle klassieke opnamestudio’s. De 800 Serie Diamond wordt nog altijd beschouwd als een van de beste luidsprekersystemen ter wereld. Even geliefd zijn de Bowers & Wilkins 600 en 700 Series die je huis vullen met het kenmerkende Bowers & Wilkins geluid. 

 “Poulissen werkt al  meer dan 25 jaar samen met Bowers & Wilkins”, zegt Erwin van der Putten, CEO van Bowers & Wilkins Group Benelux. “We onderhouden al vanaf het begin een bijzondere band omwille van de professionaliteit en het vakmanschap van Poulissen”. 

Klik hier en bekijk ons volledige Bowers & Wilkins assortiment.


Bowers & Wilkins 800 Diamond room bij Poulissen RoermondBowers & Wilkins Diamond Room

Poulissen beschikt over een gecertificeerde Bowers & Wilkins Diamond Room. In deze exclusieve ruimte staan alle modellen van Bowers & Wilkins speelklaar opgesteld. Een unieke luisterruimte om uitvoerig kennis te maken met de ultieme Britse referentie, ongeacht je stijl of budget. Met de Formation Suite ontwikkelde Bowers & Wilkins haar eerste draadloze luidsprekersysteem dat voldoet aan dezelfde strenge normen die de Britten hanteren voor hun bekabelde luidsprekers. Met de Formation Suite is Bowers & Wilkins klaar voor onder meer hi-res audio in hoge resoluties en connectiviteit met Air-Play2, Spotify Connect en Bluetooth 4.1 met AptX. Alle modellen uit de Formation Suite zijn bij Poulissen te beluisteren in de speciaal daarvoor ingerichte Bowers & Wilkins Formation Gallery. Voor onderweg zijn de Bowers & Wilkins hoofdtelefoons de ideale reisgenoot. De draadloze hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar met onder andere geoptimaliseerde noise-cancelling, intelligente bedieningsknoppen en ingebouwde sensoren die reageren op je bewegingen en de manier waarop je de hoofdtelefoons gebruikt. De Bowers & Wilkins hoofdtelefoons laten je overal genieten van de uitmuntende geluidskwaliteit van de alom geprezen Britse luidsprekerbouwer. 


Custom Install

Om het juiste advies voor iedere toepassing te kunnen bieden, heeft Poulissen geïnvesteerd in een zorgvuldig samengesteld assortiment in combinatie met innovatief nieuwe presentatiemogelijkheden. Ook Bowers & Wilkins is hierbinnen goed vertegenwoordigd. Maatwerkadvies is hier de gouden standaard. Van eenvoudig tot bijzonder complex en compromisloos. Wij geven u graag advies.


Bowers & Wilkins cinema