De prachtige nalatenschap van McIntosh

McIntosh TubeMcIntosh werd opgericht in 1949 en staat bekend om haar onderscheidende home-audiosystemen die de ultieme ervaring bieden op het gebied van muziek en film. McIntosh biedt zowel producten voor stereogeluidssystemen als voor thuisbioscopen met surround sound. De iconische output-meter van blauw Watt wordt wereldwijd gezien als een symbool van kwaliteits home audio. Met een McIntosh stereo-installatie of thuisbioscoop hebben luisteraars de mogelijkheid om hun eigen luxe audio-ervaring te creëren en hun muziek echt te beleven.

 

McIntosh-producten worden ontworpen en met de hand gemaakt in Binghamton, New York. Sinds haar oprichting heeft McIntosh enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en de popcultuur aangestuurd. Van president Lyndon Johnson's inauguratiespeech tot Woodstock en tot de beroemde "Wall of Sound" van Grateful Dead. McIntosh heeft niet alleen de geschiedenis meegemaakt, ze hebben haar mee gevormd.

 

McIntosh Experience Center Poulissen Roermond
McIntosh bij Poulissen

 

McIntosh Experience Center

Poulissen Audio Video Center is met maar liefst 2000 m2 luisterruimte en zeventien luisterstudio’s de perfecte plaats om de producten van McIntosh te presenteren. Het is een zorgvuldig samengestelde showroom die luisteraars een unieke, allesomvattende zintuiglijke ervaring biedt, een die het volledige potentieel van audio-excellentie realiseert.

McIntosh Experience Center Poulissen Roermond
McIntosh bij Poulissen

Gelegen achter meerdere herenhuizen in het hart van Roermond, kan de opvallende uitgestrektheid van Poulissen Audio Video Center worden beschouwd als een HiFi totaal ervaring. Degenen die binnenkomen, kunnen een ervaring als geen ander verwachten: voorbeeldig geluid gepresenteerd in prachtig ontworpen ruimtes die indruk maken, waardoor u geïntrigeerd en geïnspireerd raakt. Poulissen is een hoogwaardige audioshowroom met een exclusief High End Experience Center.

Ervaar een verborgen wereld op het snijvlak van audio en design door binnen te lopen in onze showroom in Roermond of maak een luisterafspraak in een van onze studio’s.

 

Your music means more.

More moments, more memories, more magic.
Hear more, feel more.

Experience McIntosh.

Klik hier en bekijk het McIntosh productgamma...