McIntosh Experience Center

De prachtige nalatenschap van McIntosh

 

McIntosh TubeMcIntosh werd opgericht in 1949 en staat bekend om haar onderscheidende home-audiosystemen die de ultieme ervaring bieden op het gebied van muziek en film. McIntosh biedt zowel producten voor stereogeluidssystemen als voor thuisbioscopen met surround sound. De iconische output-meter van blauw Watt wordt wereldwijd gezien als een symbool van kwaliteits home audio. Met een McIntosh stereo-installatie of thuisbioscoop hebben luisteraars de mogelijkheid om hun eigen luxe audio-ervaring te creëren en hun muziek echt te beleven.

 

McIntosh-producten worden ontworpen en met de hand gemaakt in Binghamton, New York. Sinds haar oprichting heeft McIntosh enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en de popcultuur aangestuurd. Van president Lyndon Johnson's inauguratiespeech tot Woodstock en tot de beroemde "Wall of Sound" van Grateful Dead. McIntosh heeft niet alleen de geschiedenis meegemaakt, ze hebben haar mee gevormd.

 

McIntosh Experience Center Poulissen Roermond

 

McIntosh Experience Center

 

Poulissen Audio Video Center is met maar liefst 2000 m2 luisterruimte en vijftien luisterstudio’s de perfecte plaats om de producten van McIntosh te presenteren.

 

Het is een zorgvuldig samengestelde showroom die luisteraars een unieke, allesomvattende zintuiglijke ervaring biedt, een die het volledige potentieel van audio-excellentie realiseert.

 

McIntosh Experience Center Poulissen RoermondGelegen achter meerdere herenhuizen in het hart van Roermond, kan de opvallende uitgestrektheid van Poulissen Audio Video Center worden beschouwd als een HiFi totaal ervaring. Degenen die binnenkomen, kunnen een ervaring als geen ander verwachten: voorbeeldig geluid gepresenteerd in prachtig ontworpen ruimtes die indruk maken, waardoor u geïntrigeerd en geïnspireerd raakt. Poulissen is een hoogwaardige audioshowroom met een exclusief High End Experience Center.

 

Ervaar een verborgen wereld op het snijvlak van audio en design door binnen te lopen in onze showroom in Roermond of maak een luisterafspraak in een van onze studio’s.

 

Klik hier en bekijk het McIntosh productgamma...McIntosh MC275   

McIntosh staat voor pure kwaliteit, de iconische MC275 buizenversterker is al meer dan een halve eeuw verkrijgbaar. Naast buizenversterkers produceert McIntosh ook geïntegreerde  versterkers met alle mogelijke aansluitingen die je kunt bedenken.

 

McIntosh MTi100

Het meest opmerkelijke product van het moment is de nieuwe McIntosh MTi100. Een unieke draaitafel met een geïntegreerde buizenvoorversterker, eindversterker, analoge en digitale ingangen en Bluetooth. Het volstaat om de MTi100 te koppelen aan een set speakers en een subwoofer om een compleet muzieksysteem in huis te halen. Wat heb je nog meer nodig?

 

McIntosh MTi100 draaitafel
McIntosh MTi100 draaitafel

McIntosh MA252

De McIntosh MA252 hybride geïntegreerde versterker is het perfecte voorbeeld dat McIntosh ook na 68 jaar nog steeds voorop loopt qua innovatie en vernieuwingen. De MA252 staat aangesloten in de studio's bij Poulissen in Roermond. U bent van harte welkom om de McIntosh producten te komen bekijken en beluisteren.

McIntosh MA252; volledig nieuw ontwerp met een buizen voorversterker en solid state eindversterking.

McIntosh MA252
McIntosh MA252 hybride geïntegreerde versterker

McIntosh MC830 and C8
McIntosh MC830 en C8

McIntosh - Legendary Performance

 

Maak nu kennis met de wereld van McIntosh en bekijk onderstaande indrukwekkende product slideshow.

 

Your music means more.

More moments, more memories, more magic. Hear more, feel more.

Experience McIntosh.