Huis (ver)bouwen? Poulissen adviseert.

Het team van Poulissen Audio Video Center staat ook voor u klaar als u gaat (ver)bouwen. Niets is zo vervelend om opnieuw te moeten breken en boren om optimaal van uw audiovisuele installaties te genieten als uw nieuwe huis of uitbouw is opgeleverd. Voor complete projecten zoals verbouwingen of nieuw te bouwen woningen kunt u bij Poulissen terecht. Wij stemmen alles tot in detail af op uw behoeften en wensen. We bieden ondersteuning vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering.

Ons team is gespecialiseerd in het coördineren en aansturen van dit soort projecten. Dat kan in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Tot zelfs in Oostenrijk, Monaco en Spanje hebben wij projecten uitgevoerd.                                                                                                                                                       

Oplossingen op maat bij u thuis
Of het nu gaat om het inrichten van een thuisbioscoop of de realisatie van een stereo-installatie dan wel het monteren van een televisie aan de wand: wij dragen zorg voor de maatwerkoplossing bij u thuis.

Inbouwmogelijkheden
Tevens hebben wij een aparte 'custom install' afdeling. Deze afdeling laat u zien wat mogelijk is met inbouwproducten, zoals luidsprekers die netjes in de muren worden weggewerkt dan wel onzichtbare luidsprekers. Onze technische dienst kan deze installeren en de bediening ervan via een app mogelijk maken. Dit kan desgewenst worden geïntegreerd in de overige demotica. 

Bedrijfsmatig
Wij kunnen ook uw bedrijfsmatige audiovisuele wensen verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan hotels, horeca, wachtkamers en expositieruimtes.

Architecten
Wij stellen desgevraagd aan architecten een ruimte ter beschikking teneinde besprekingen te kunnen voeren met opdrachtgevers. Daarbij verzorgen wij op verzoek demonstraties en dragen wij zorg voor de ontvangst, koffie/thee en gebak. Voor het inplannen van een afspraak kun u ons bellen dan wel een e-mail naar info@poulissen.nl sturen.

Maak een afspraak voor advies bij verbouwplannen