PM7000N

Marantz PM7000N zwart

Impressie

€ 1.399,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PM7000N

Geïntegreerde stereoversterker met HEOS Built-in


What Hi-Fi best HiFi system - Marantz PM7000NMaak kennis met de PM7000N: de eerste geïntegreerde hifi-versterker met Current Feedback en HEOS Built-in van Marantz. De PM7000N is de perfecte keuze voor audioliefhebbers. Hij is namelijk voorzien van hoogwaardige audiocomponenten, Marantz' eigen HDAM's, een ringkerntransformator en een directe stroomvoorziening met hoge leveringssnelheid. Stream uw favoriete muziek en geniet van digitale audiobestanden met hoge resolutie tot maar liefst 192kHz/24bits of DSD5,6. Schakel over op de hoogwaardige Phono MM-ingang en geniet van uw favoriete vinylplaten zoals nooit tevoren. De digitale ingangen ondersteunen PCM-audio en decoderen niet alleen MP3-bestanden, maar ook lossless ALAC-, FLAC- en WAV-bestanden tot 24 bits/192 kHz voor een luisterervaring in hoge resolutie. Bovendien bieden de USB-A-ingang en HEOS Built-in ondersteuning voor DSD-bestanden (2,8MHz en 5,6MHz). Stream uw favoriete muziek draadloos via AirPlay2 en Bluetooth en bedien de versterker met behulp van de HEOS app of waar mogelijk met de toonaangevende spraakbesturingssystemen Apple Siri en Google Assistant.

Belangrijkste kenmerken


 • Vermogen dat past bij uw audiovoorkeuren: 2-kanaals discrete geïntegreerde hifi-versterker met current feedback; 60 W per kanaal (8 ohm, 20Hz – 20kHz)
 • Marantz' eigen HDAM-SA3-circuit: Breed dynamisch bereik en het klankveld waar Marantz om bekend staat
 • Afgeschermde ringkerntransformator: Levert een zeer zuiver voedingssignaal voor zuivere versterking
 • Ingebouwde Bluetooth en wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning: Betere netwerkstabiliteit, vooral in woningen waar veelvuldig gebruikgemaakt wordt van wifi
 • HEOS multiroom voor draadloze muziekstreaming: Speel onbeperkt muziek af van uw favoriete streamingdiensten, zoals Spotify (Premium & Gratis), Soundcloud, Tidal, Deezer, TuneIn Internet Radio en meer met de handige HEOS app
 • Een groot aantal aansluitmogelijkheden: Vier analoge ingangen, één analoge uitgang, twee optische digitale ingangen en één USB-A voor audiobestanden in hoge resolutie
 • Hoogwaardige audioweergave met hoge resolutie: Ondersteunt audio in hoge resolutie: ALAC, FLAC en WAV lossless bestanden tot 24 bits/192 kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers voor een luisterervaring in hoge resolutie, ondersteund door de hoogwaardige audio-DAC AK4490
 • Phono-ingang: Geïntegreerde phono-ingang met nieuw ontworpen FET-ingangstrap voor meer signaalzuiverheid en een verbeterd geluid
 • Volledig afgeschermd digitaal netwerkonderdeel met de mogelijkheid om te deactiveren: Vermindert het risico op storing door het digitale deel voor de beste audioprestaties en een pure analoge luisterervaring
 • Premium Marantz SPKT-1+ luidsprekeraansluitingen: Verbeterde aansluiting met luidsprekers voor een hoogwaardige weergave
 • Spraakbediening: Ondersteunt de spraakbesturingssystemen Google Assistant en Apple Siri
 • Werkt met de afstandsbediening van uw tv: Bedien de PM7000N met de afstandsbediening van uw tv zodat u het volume eenvoudig kunt aanpassen, het geluid kunt dempen en bronnen kunt selecteren

 

Moderne geïntegreerde versterker


De PM7000N is de eerste, volledig discrete geïntegreerde hifi-versterker van Marantz met Current Feedback en HEOS Built-in voor toegang tot netwerkmuziek. Het is de perfecte keuze voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar het muzikale geluid van Marantz in combinatie met flexibel gebruiksgemak en toegang tot digitale muziekstreaming. De versterker levert maar liefst 2x60 W bij 8 ohm of 2x80 W bij 4 ohm (20Hz – 20kHz).

 

Het mooiste muzikale geluid


De PM7000N is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.  

Waarom Marantz  

Discrete eindversterker met Current Feedback en HDAM-S3


Current Feedback-versterking is een welbekende, door Marantz ontwikkelde circuittechnologie. Deze technologie is zorgvuldig ontwikkeld om aan de eisen van muziek met hoge resolutie te voldoen: hoogwaardige muziek van breedband en reproductie met een hoge snelheid. Dankzij beperkte impedantie op het Current Feedback-punt ontstaat er een zeer laag aardpotentiaal. Door negatieve feedback (NFB) te minimaliseren verminderen Marantz Current Feedback-versterkers het belang van fasecompensatie. Dit vereenvoudigt het signaalpad en resulteert in een hoge doorvoersnelheid, een uitstekende transiëntrespons en een buitengewoon transparant geluid over de volledige bandbreedte. In tegenstelling tot conventionele topologie met Voltage Feedback maakt Current Feedback de eindversterker immuun voor zware luidsprekerbelastingen.

Marantz PM7000N eindversterker  

HDAM-SA3-technologie van Marantz


Marantz ontwikkelde zijn eigen, discrete printplaten: de Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM's). Hiermee vervangt Marantz de versterkers met chips van derden. Dankzij discrete oppervlaktecomponenten met korte, gespiegelde signaalpaden links en rechts leveren de HDAM's veel betere prestaties dan de standaard geïntegreerde versterkers op het gebied van Slew rate en geluidsniveau. Het resultaat is een dynamischer, nauwkeuriger en gedetailleerder geluid. Door de jaren heen heeft Marantz verschillende HDAM's ontwikkeld die aan de specifieke eisen van spelers en versterkers voldoen. De PM7000N is voorzien van de hoogwaardige SA3-versie.

 

Hoogwaardige audiocomponenten


Marantz heeft een reputatie als het gaat om het selecteren van de beste onderdelen voor zijn hifi-producten en ook bij de ontwikkeling van de PM7000N stonden de hifi-prestaties centraal. De technici van Marantz hebben de PM7000N nauwkeurig afgestemd en geoptimaliseerd tijdens uitvoerige luistersessies in speciale centra in Europa en Japan en gekozen voor alleen de allerbeste hifi- geluidsonderdelen.

PM7000N componenten  

 

Een groot aantal aansluitmogelijkheden


De PM7000N is voorzien van vier analoge ingangen, één analoge uitgang en een hoogwaardige Phono MM-equalizer. Bovendien is hij uitgerust met één coaxiale en twee optische digitale ingangen en een USB-A-ingang voor audiobestanden in hoge resolutie.

 

Hi-res audio-ondersteuning


Dankzij de mogelijkheid om audio met hoge resolutie, zoals ALAC, FLAC en WAV lossless bestanden tot 24 bits/192 kHz, te decoderen, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD), kunt u van muziek genieten zoals de artiest voor ogen had. Luister naar uw muziek via de USB-poort op het achterpaneel of via netwerkbronnen.

Hi-Res  

Verbeterde geïntegreerde phono-ingang


De geïntegreerde versterkers van Marantz zijn al sinds jaar en dag voorzien van hoogwaardige phono-trappen. Met de PM7000N blijft Marantz trouw aan dit principe, maar introduceert tegelijkertijd een nieuw ontwerp met een geïntegreerde FET in de ingangstrap. Dit zorgt voor een hoge invoerimpedantie, maakt de AC-koppelcondensatoren overbodig en vereenvoudigt het signaalpad. Dit leidt tot aanzienlijk minder verstoring en ruis en een betere algehele signaalzuiverheid.

PM7000N foto lifestyle-opstelling

 

Subwoofer-uitgang


Ondersteunt een optionele externe subwoofer met een verstelbare low-pass-crossover voor een gelijkmatige, lage frequentie basrespons in uw luisteromgeving. Geniet van accurate bas zonder akoestische pieken of dalen, ongeacht waar u uw subwoofer plaatst.

Hoogwaardige, originele Marantz SPKT-1+ speakeraansluitingen


De luidsprekeraansluitingen van de PM7000N zijn gemaakt van stevig messing met een dikke zilveren beplating voor een zo goed mogelijke verbinding met de luidsprekerkabels.

PM7000N aansluitingen

Afgeschermd digitaal circuit


Om het analoge circuit tegen digitale storing en geluidsafstraling te beschermen, bevindt het digitale circuit zich in een afgeschermde behuizing. De draadloze digitale borden kunnen ook volledig worden uitgeschakeld met behulp van de "Pure mode" om verstoring tegen te gaan.

Source Direct-functie


Voor het kortste signaalpad en de zuiverste geluidskwaliteit is de PM7000N uitgerust met de Source Direct-functie van Marantz, waarmee overbodige audiocircuits omzeild worden en het meest rechtstreekse signaalpad wordt gevolgd.

Ringkerntransformator


De efficiëntie en vermogenscapaciteit van de ringkerntransformator bieden verschillende voordelen. Dankzij zijn vorm genereert hij bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt ten opzichte van oudere transformatormodellen.

  

Afzonderlijke voeding voor de stand-bymodus


Om het energieverbruik in de stand-bymodus te reduceren, is de PM7000N voorzien van twee afzonderlijke voedingscircuits. De digitale SMPS-voeding is actief in de stand-bymodus, zodat het netwerk de PM7000N weer kan inschakelen. Bij het overschakelen naar de actieve modus, wordt de SMPS-voeding uitgeschakeld en de ringkerntransformator geactiveerd om het benodigde vermogen aan de versterker te leveren, zodat u kunt genieten van het bekende Marantz-geluid.

  

Vernieuwd voorversterkercircuit met HDAM


De nieuw ontwikkelde, elektrische volumeregeling met de nieuwste IC-volumeregeling en Marantz HDAM zorgt voor betere kanaalscheiding, dynamisch bereik, verbeterde signaal-ruisverhouding en minder vervorming. De volumeregeling voelt ondertussen nog steeds aan als een analoge bediening. De versterker maakt gebruik van de nieuwe, door Marantz ontworpen elektrische volumeregeling voor hoge lineariteit en hoogwaardige kanaalscheiding.

Pure mode


De PM7000N is voorzien van drie "Pure-modi" waarmee u complete audioblokken kunt uitschakelen om storingsvrij naar analoge bronnen te kunnen luisteren. "Pure-modi" kunnen afzonderlijk worden uitgeschakeld voor het netwerk en USB-A, wifi en/of Bluetooth voor de allerbeste muzikale ervaring.

OLED-display in hoge resolutie


Het grote OLED-display biedt gedetailleerde informatie over de gestreamde muziek en maakt het browsen van muziek online of via USB een fluitje van een cent.

 

HEOS Built-in


Dankzij de HEOS multiroom-technologie kunt u overal in huis van uw favoriete muziek genieten en overal in huis een draadloze audio-ervaring creëren. U kunt kiezen of u hetzelfde nummer in alle ruimten wilt afspelen of per verbonden ruimte een ander nummer wilt kiezen. Geniet van muziek van de gratis en premium versie van Spotify, Deezer, Napster, TuneIn internetradio, Tidal en meer of muziekbestanden uit uw lokale muziekbibliotheken. Met extra HEOS multiroom-componenten, zoals luidsprekers met HEOS Built-in, kunt u al uw muziek in één of meerdere ruimtes afspelen.

HEOS

 

Ondersteunt de belangrijkste spraakbesturingssystemen


Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. Geef spraakcommando's met Google Assistant of Apple Siri. Vraag om het volume harder te zetten, door te gaan naar het volgende nummer en nog veel meer. Wissel tussen spraakbesturingssystemen of kies een favoriet om te gebruiken: het is aan u. De functionaliteiten variëren per spraakbesturingssysteem.

AirPlay 2 + Apple Siri Voice Control


Stream audio van uw favoriete muziekdiensten, zoals Apple Music en Spotify of audio van video's van diensten zoals YouTube vanaf iedere iPhone, iPad, Mac of Apple TV. AirPlay 2 ondersteunt tevens multiroom audio: draadloos muziek streamen naar verschillende apparaten die AirPlay 2 ondersteunen met verbeterde audiobuffering voor een soepele audioweergave. Met AirPlay 2 kunt u ook via de Apple Music-app of Apple Home-app compatibele audioapparaten groeperen en bedienen. Gebruik AirPlay 2 in de app of via Siri met uw stem.

Airplay Siri   

Google Assistant Voice Control


Vraag uw Google Home, Google app of andere apparaten met ingebouwde Google Assistant om de PM7000N met uw stem te bedienen. Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag uw Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muziek te pauzeren, muziek over te slaan en nog veel meer.

Google Assistant   

 

Sluit uw tv, Blu-rayspeler, dvd-speler of andere apparaten aan


Sluit uw digitale tv, kabel/satelliet-settopbox, een Blu-Ray- of dvd-speler aan op één van de drie digitale audio-ingangen (Optisch 1 en 2, Coaxiaal 1) en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma's. Alle digitale ingangen kunnen de PM7000N automatisch inschakelen als er een audiosignaal van de televisie wordt waargenomen. Bovendien kunt u de afstandsbediening van uw tv zo instellen dat u het volume van de PM7000N kunt aanpassen, het geluid kunt dempen, het apparaat kunt aan- en uitzetten en bronnen kunt selecteren.

 

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed


Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Muziek is van groot belang voor ons. De PM7000N zet onze traditie dan ook voort en levert de beste geluidservaring voor muziek en televisie.

Beknopte specificaties

Type product Versterker met dig. ingangen en streaming
Specificaties Zie omschrijving
Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 440 x 379 x 125
Gewicht in kg 10.3
Garantie 2 Jaar
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours