Bang & Olufsen

Pand Bang & Olufsen Poulissen

Bang & Olufsen Poulissen

Bang & Olufsen Poulissen bestaat 25 jaar en werkt al vanaf het begin, sinds 1995, met Bang & Olufsen samen. Deze samenwerking heeft, dankzij de nooit aflatende inzet en trouw aan het concept dat Bang & Olufsen Poulissen vanaf het begin voor ogen had, ertoe geleid dat Bang & Olufsen Poulissen meermaals is bekroond als topdealer van Bang & Olufsen, tot ‘Beste Bang & Olufsen Center van Nederland’ en ‘Bang & Olufsen Top 50 Store of The World’.


Net als Bang & Olufsen wenst Poulissen altijd de beste oplossing aan de klant te bieden, waarbinnen de specifieke wensen en omstandigheden van de klant centraal staan. Thomas Jöncke, Head Benelux en Nordic Markets van Bang & Olufsen, vertelt:

“Bang en Olufsen biedt niet alleen een exclusief design en een uitstekende kwaliteit, maar ook een lange levensduur. Bang & Olufsen streeft ernaar zijn producten aantrekkelijk te maken voor iedereen, zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit. Onze ontwerpen zijn zo onderscheidend, dat moet je zelf horen, zien en beleven. Vandaar het belang van Experience Centers zoals Poulissen. 

Hier kun je ongestoord in de comfortabele, exclusief voor Bang & Olufsen ingerichte ruimtes alle modellen van ons uitgebreid Bang & Olufsen assortiment ervaren. Van de BeoPlay M5, de BeoSound 1 en 2 streamers tot onze vlaggenschepen BeoLab 50 en BeoLab 90 luidsprekers."


 

Bang & Olufsen Golden CollectionGolden Collection

Niet alleen Bang & Olufsen Poulissen viert haar jubileum, ook Bang & Olufsen viert dit jaar haar 95-jarig jubileum. Dit viert Bang & Olufsen met het uitbrengen van de Golden Collectie, een emotioneel eerbetoon aan hun tradities van onvergetelijk geluid, iconisch design en langdurig vakmanschap. De feestdagen zijn het seizoen om 

herinneringen op te doen. Maak deze kerst herinneringen met de aardetinten en metallic accenten van de elegante Golden Collection. Kom langs en ontdek de Golden Collection in de winkel en geef cadeau's die blijvend zijn. 

Klik hier en bekijk de Bang & Olufsen Golden Collection.

Bang & Olufsen Golden Collection

Beovision Contour

Graag nodigen wij u uit om in onze showroom in Roermond de nieuwste televisie van Bang & Olufsen te komen bekijken. De Beovision Contour kenmerkt zich door zijn tijdloze, subtiele en verfijnde ontwerp. En vanaf het moment dat u de Beovision Contour aanzet, wordt uw aandacht getrokken door het prachtige beeld en het krachtige en volle geluid.

Een beleving die u gewoon moet horen, zien en voelen.

U bent van harte welkom om de nieuwe Beovision Contour 48 inch 4K OLED televisie uitgebreid te komen ervaren in onze showroom.

Wij laten u graag de echte Bang & Olufsen tv-ervaring beleven.

De Beovision Contour is leverbaar vanaf heden. Klik hier en bekijk de Beovision Contour.

Bang & Olufsen BeoVision Contour
BeoVision Eclipse 2nd gen