Bang & Olufsen

Pand Bang & Olufsen Poulissen

Bang & Olufsen Poulissen

Bang & Olufsen Poulissen bestaat al meer dan 25 jaar en werkt al vanaf het begin, sinds 1995, met Bang & Olufsen samen. Deze samenwerking heeft, dankzij de nooit aflatende inzet en trouw aan het concept dat Bang & Olufsen Poulissen vanaf het begin voor ogen had, ertoe geleid dat Bang & Olufsen Poulissen meermaals is bekroond als topdealer van Bang & Olufsen, tot ‘Beste Bang & Olufsen Center van Nederland’ en ‘Bang & Olufsen Top 50 Store of The World’.

Klik hier en bekijk ons Bang & Olufsen assortiment.

Net als Bang & Olufsen wenst Poulissen altijd de beste oplossing aan de klant te bieden, waarbinnen de specifieke wensen en omstandigheden van de klant centraal staan. Thomas Jöncke, Head Benelux en Nordic Markets van Bang & Olufsen, vertelt:

“Bang en Olufsen biedt niet alleen een exclusief design en een uitstekende kwaliteit, maar ook een lange levensduur. Bang & Olufsen streeft ernaar zijn producten aantrekkelijk te maken voor iedereen, zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit. Onze ontwerpen zijn zo onderscheidend, dat moet je zelf horen, zien en beleven. Vandaar het belang van Experience Centers zoals Poulissen. 

Hier kun je ongestoord in de comfortabele, exclusief voor Bang & Olufsen ingerichte ruimtes alle modellen van ons uitgebreid Bang & Olufsen assortiment ervaren. Van de BeoSound EmergeBeoSound 1 en 2 streamers tot onze vlaggenschepen BeoLab 28BeoLab 50 en BeoLab 90 luidsprekers."


Nieuw in onze showroom; Beolab 28

Maak kennis met de Beolab 28 - Een alles-in-één stereoluidspreker die vakkundig is afgestemd om thuis een luisterervaring van studiokwaliteit na te bootsen.

Geniet van krachtige, nauwkeurige bas en uitzonderlijke stereoweergave.

Een prikkeling voor de zintuigen. Plan nu uw luisterafspraak bij Poulissen in Roermond en maak kennis met de Beolab 28. 


Beovision Contour

Graag nodigen wij u uit om in onze showroom in Roermond de nieuwste televisie van Bang & Olufsen te komen bekijken. De Beovision Contour kenmerkt zich door zijn tijdloze, subtiele en verfijnde ontwerp. En vanaf het moment dat u de Beovision Contour aanzet, wordt uw aandacht getrokken door het prachtige beeld en het krachtige en volle geluid.

Een beleving die u gewoon moet horen, zien en voelen.

U bent van harte welkom om de nieuwe Beovision Contour 48" en 55" 4K OLED televisie uitgebreid te komen ervaren in onze showroom.

Wij laten u graag de echte Bang & Olufsen tv-ervaring beleven.

Bang & Olufsen BeoVision Contour
BeoVision Eclipse 2nd gen