Cambridge Audio inruilactie bij Poulissen: 'Trade up to edge'

 

Edge

In de aanloop naar het 50-jarig jubileum stelde Cambridge Audio hun ingenieurs de vraag: wat zouden jullie maken als alles mogelijk was? Vergeet de kosten. Vergeet beperkingen. Creëer een systeem dat voorheen onontdekte detaillagen levert, zeer transparant is en ongeëvenaarde soundstage biedt. Een product dat trouw blijft aan de fundamenten van creatieve innovatie en ondernemersambitie van Cambridge Audio. Na drie jaar ontwikkeling door negen ingenieurs was het resultaat Cambridge Audio Edge.

 

De actie

Ontdek de ultieme kans om te upgraden naar een Cambridge Audio Edge. Van 15 februari tot en met 30 april 2024 bieden wij een exclusieve inruil promotie aan. Ruil je oude HiFi-product in voor een Edge en ontvang een voordeel van 20% op de aanschaf van de Edge. Mis deze unieke kans om te upgraden naar de toekomst van audio niet! 

 

De producten
Product Prijs Prijs met inruilkorting 20%
Edge A €6.499,- €5.199,-
Edge NQ €5.499,- €4.399,-
Edge W €4.499,- €3.599,-
Edge M €4.749,- €3.799,-

 

Cover magazine
"Van alle hoogwaardige hifi-sets, die ik in de afgelopen maanden heb beluisterd, heeft deze met afstand de beste prijs-kwaliteitverhouding. Geef mij maar die Great British Sound!" - Jan Willem Voogd in Music Emotion (editie januari 2024)