Nieuw: de Sonetto G2-serie

 

Deze maand presenteerde Sonus Faber de nieuwe Sonetto G2-serie. Met een nieuw design en de toepassing van nieuwe technieken hebben de ontwikkelaars en designers van Sonus Faber wederom een knap stukje vakmanschap geleverd. 

Sonus Faber staat bekend om het ambachtelijke Italiaanse design van hun Luidsprekers. Bij de Sonetto G2-serie ziet u dit aan het kenmerkende luitvormige uiterlijk van de luidsprekers. De luidsprekers uit de Sonetto G2-serie zijn gemaakt uit hoogwaardige natuurlijke materialen. Verder zijn de vertrouwde hoogwaardige houten kasten uitgebreid met een nieuwe betonnen voet voor meer stabiliteit en betere trillingsbeheersing.

Een andere belangrijke verbetering vloeit voort uit de implementatie in de Sonetto G2-serie van meerdere technieken van het vlaggenschip 'Suprema'. Zo volgt de G2-serie de 'innovative cork internal chamber design' en de 'Camelia midrange' van de Suprema. Door gebruik te maken van de akoestische eigenschappen van 'innovative cork internal chamber design' verbeteren de luidsprekers de resolutie van de middenhoge frequenties en de natuurlijke geluidskwaliteit. Tot slot is elke individuele driver speciaal ontworpen voor deze collectie. 

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wengé en walnoot, bestaat de Sonetto G2-serie uit de volgende luidsprekers(stands):

Neem contact op met een van onze collega's voor vragen of bekijk de nieuwe Sonus Faber producten hier op onze website.