Sonetto I G2

Betonnen voetMet de introductie van een nieuwe betonnen voet verbetert de Sonetto G2 serie niet alleen de stabiliteit van de luidsprekers, maar ook hu...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00

Omschrijving
Sonetto I G2

Betonnen voet
Met de introductie van een nieuwe betonnen voet verbetert de Sonetto G2 serie niet alleen de stabiliteit van de luidsprekers, maar ook hun structurele integriteit. Deze innovatieve toevoeging zorgt voor een solide basis die trillingen minimaliseert en optimale prestaties garandeert, met name in veeleisende luisteromgevingen.

 

Intono technologie
Sonus faber Intono technologie biedt een constructieoplossing die ontworpen is om ongewenste frequenties en vervormingen in de kast te elimineren, wat resulteert in een stillere kast en een algehele verbeterde geluidsprestatie. Intono is geïmplementeerd in de Sonetto I en II luidsprekers en bevindt zich tussen het reflexkanaal en de interne akoestische kamer.

 

Reflex kanaal
Net als alle luidsprekers in de Sonetto G2 Collection, beschikt de Sonetto I over een nieuw geoptimaliseerd kanaalontwerp, strategisch ontworpen om de flexibiliteit in de plaatsing van de luidsprekers te verbeteren. In combinatie met de betonnen voet zorgt deze innovatieve reflexbuis voor een revolutie in de luisterervaring door ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties. Of de luidspreker nu in een hoek, tegen een muur of vrijstaand wordt geplaatst, het verbeterde kanaalontwerp zorgt voor een optimale luchtstroom en resonantieregeling, wat resulteert in een ongerepte geluidsweergave in verschillende kameropstellingen. Dankzij deze geavanceerde technologie passen Sonetto G2 luidsprekers zich niet alleen moeiteloos aan verschillende omgevingen aan, maar leveren ze ook een consistente, uitzonderlijke audiokwaliteit, waardoor de standaard van home entertainment wordt verhoogd.

 

Open poriën hout
De afwerking met open poriën van fijn hout van de Sonetto I laat de natuurlijke schoonheid van de houtnerf zien en biedt een tactiele en visueel aantrekkelijke textuur. Deze afwerking versterkt het organische gevoel van de luidsprekers en creëert een harmonieuze mix van esthetiek en vakmanschap in harmonie met Sonus faber Natural Sound.

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Afmetingen (HxWxD) 374 - 200 - 304 mm
Gewicht 8,4 kg per stuk
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours