De eerste hoofdtelefoon van Sonos

 

Afgelopen maand heeft Sonos zijn nieuwste product gepresenteerd: de 'Ace'. De Ace is de eerste hoofdtelefoon van Sonos. Bij de productie van de Ace heeft Sonos rekening gehouden met design, comfort en geluidskwaliteit. 

Design en comfort
Het design van de Ace oogt modern. De oorschelpen hebben een fraaie vorm: vierkant, maar toch ook rond. Verder is de band die de oorschelpen aan elkaar verbindt, gemaakt van roestvrij staal. De band is verstelbaar, zodat de hoofdtelefoon op ieder hoofd vrijwel perfect past. De hoofdkussens zijn verpakt in zacht memory foam en vegan leerachtig materiaal. Omdat het ontwerp zo licht is, vergeet u bijna dat u een koptelefoon draagt. Tot slot is het noemenswaardig dat Sonos bij de productie van de Ace heeft gedacht aan het milieu. Zo heeft Sonos om circulariteit te bevorderen en afval te minimaliseren bij de productie van de Ace en de Travel Case gebruikgemaakt van gerecyclede materialen. 

Geluid
De Ace geeft uw muziek perfect weer. U kan lossless audio streamen via Bluetooth of USB-C. Door de actieve noise-cancellation hebt u geen last van geluiden om u heen. De active noise cancellation maakt gebruik van microfoons die extern geluid nauwkeurig opvangen en neutraliseren. Mocht u wel omgevingsgeluiden willen horen, dan heeft de Ace ook een transparantiemodus. De transparantiemodus zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden door de microfoon worden versterkt. 

Ace bij Poulissen
Klik hier om het volledige artikel over de nieuwe Sonos Ace te lezen. Voor advies of het inplannen van luisterafspraak kan u contact opnemen met ons.