Edge A

In de aanloop naar ons 50-jarig jubileum hebben we onze ingenieurs een simpele vraag gesteld: wat zouden ze maken als allesmogelijk was? Vergeet de...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 6.499,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Edge A

In de aanloop naar ons 50-jarig jubileum hebben we onze ingenieurs een simpele vraag gesteld: wat zouden ze maken als alles mogelijk was?

Vergeet de kosten. Vergeet beperkingen. Creëer een systeem dat voorheen onontdekte details biedt, zeer transparant is en een ongeëvenaarde geluids beeld biedt. Een product dat trouw is aan Cambridge Audio's fundamenten van creatieve innovatie en ondernemersambitie.

Meer dan 3 jaar in de maak, met een team van 9 ingenieurs, het resultaat is Edge.

Edge A ,onze meest gedetailleerde geïntegreerde versterker.

Edge A is gemaakt om muzikaliteit te vieren. Riffs, frases, percussie-rollen - neem elk detail van uw muziek op dankzij de dynamische opstelling. Moeiteloos krachtig, maar met een ongelooflijke diepte, het algehele geluid is adembenemend - alsof je in de opnamestudio zit met de muzikanten.

Cambridge AudioAdembenemende muzikaliteit.

Edge A is ontworpen om muzikale details tot leven te brengen. Het levert een fijn uitgebalanceerd geluid met een diepte en helderheid die bij elke noot doorkomen. We hebben het systeem op het gehoor ontwikkeld, elk onderdeel getest en alleen degene uitgekozen die ons versteld deden staan. Het eindresultaat is een baanbrekend arrangement dat een veel schoner signaalpad produceert en je muziek laat ademen. Edge A levert perfect ons klassieke Britse geluid - niets toegevoegd, niets weggenomen.

Moeiteloos vermogen zonder vervorming.

Het gebruik van standaard Klasse A-versterkertechnologie zou niet efficiënt genoeg zijn voor Edge A. In plaats daarvan hebben we een voorspanning toegevoegd aan een traditioneel Klasse AB-ontwerp, waardoor vervorming tot onhoorbare niveaus werd teruggebracht. Deze unieke configuratie produceert ook minder warmte en maakt het hele systeem veel effectiever.

Bluetooth met hoge resolutie.

Koppel elk Bluetooth-apparaat aan uw Edge A om eenvoudig uw muziek te streamen. Met aptX HD-ondersteuning kunt u uw audio afspelen met een kwaliteit tot 24 bit / 48 kHz voor een ongelooflijk rijke luisterervaring.

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde versterker
CONTINU VERMOGEN 100 W RMS in 8 Ohm; 200W RMS in 4 Ohm
INGANGEN Gebalanceerd, Coax S / PDIF, TOSLINK, USB-audio, ongebalanceerd, Bluetooth, Audio Return Channel (ARC)
UITGANGEN Luidsprekers, voorversterker, koptelefoon (impedantie tussen 12 en 600 ohm wordt aanbevolen)
USB AUDIO-INGANG USB-audioklasse 2.0 met ondersteuning voor maximaal 32-bits 384 kHz PCM of tot DSD256
BLUETOOTH 4.1 (Smart / BLE ingeschakeld) A2DP / AVRCP ondersteunt formaten tot aptX HD
TOSLINK-INGANG 16/24 bits, 32-96 kHz
COAX S / PDIF-INGANG 16/24 bits, 32-192 kHz
MAX. STROOMVERBRUIK 1000W
STAND-BY STROOMVERBRUIK <0,5 W
AFMETINGEN (H x B x D) 150 x 460 x 405 mm
GEWICHT 24,4 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours