Evenementen agenda

Als toonaangevende HiFi-speciaalzaak in Limburg organiseert Poulissen Audio Video Center in Roermond regelmatig interessante evenementen op het gebied van audio en video. Bekijk hieronder het overzicht van de evenementen welke voor komende periode gepland staan.

Heeft u interesse om een evenement bij te wonen? U bent van harte welkom. Het bijwonen van evenementen bij Poulissen is geheel gratis. Aanmelden is mogelijk via info@poulissen.nl onder vermelding van het gewenste evenement en tijdstip.


QUAD logoZaterdag 19 mei 2018 - QUAD HiFi show

Zaterdag 19 mei 2018 staat bij Poulissen in Roemond in het teken van Quad. Quad is een bijzonder audiomerk en is in 1936 door Peter Walker opgericht. In de jaren die volgden wist deze geniale ontwerper een flink aantal geschiedenis schrijvende producten op de markt te brengen, waarvan de meeste bij muziekliefhebbers overal ter wereld nog zelfs dagelijks in gebruik zijn.

Tijdens deze show wordt u meegenomen door de bijzondere geschiedenis en ontwikkelingen van Quad en zullen onder andere de ESL-2912 full range elektrostatische weergevers (de opvolgers van de ESL-63) ten gehore worden gebracht. Magnifieke klankkunstenaars die in combinatie met de elektronicacomponenten uit de Quad serie niet alleen volledig zijn aangepast aan de wensen en eisen van nu, maar tevens qua gevoelsbeleving weer net zo uniek en bijzonder zijn als hun illustere voorgangers van weleer.

Er zijn drie sessies gepland, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Aanmelden is mogelijk via info@poulissen.nl onder vermelding van QUAD-show.


PIEGA logoZaterdag 9 juni 2018 - PIEGA show
Piega Tmicro-, Premium- en Coax-lijn

Zaterdag 9 juni aanstaande staat bij Poulissen Audio Video Center in Roermond volledig in het teken van Piega. Zowel de Nederlandse importeur als ook Piega Switzerland zullen dan aanwezig zijn om je kennis te laten maken met de slanke T Micro lijn, de compleet vernieuwde Premium lijn en de zeer gewaardeerde Coax lijn van Piega.

Poulissen Audio Video Center is expert op het gebied van audio- en video-oplossingen voor ieder budget en altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten. In dit assortiment mag het Zwitserse merk Piega natuurlijk niet ontbreken.

Er zijn drie sessies gepland, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Aanmelden is mogelijk via info@poulissen.nl onder vermelding van Piega-show.