Evenementen agenda

Als toonaangevende HiFi-speciaalzaak in Limburg organiseert Poulissen Audio Video Center in Roermond regelmatig interessante evenementen op het gebied van audio en video. Bekijk hieronder het overzicht van de evenementen welke voor komende periode gepland staan.

Heeft u interesse om een evenement bij te wonen? U bent van harte welkom. Het bijwonen van evenementen bij Poulissen is geheel gratis. Aanmelden is mogelijk via info@poulissen.nl onder vermelding van het gewenste evenement en tijdstip.

 


PIEGA logoZaterdag 9 juni 2018 - PIEGA show
Piega Tmicro-, Premium- en Coax-lijn

Zaterdag 9 juni aanstaande staat bij Poulissen Audio Video Center in Roermond volledig in het teken van Piega. Zowel de Nederlandse importeur als ook Piega Switzerland zullen dan aanwezig zijn om je kennis te laten maken met de slanke T Micro lijn, de compleet vernieuwde Premium lijn en de zeer gewaardeerde Coax lijn van Piega.

Poulissen Audio Video Center is expert op het gebied van audio- en video-oplossingen voor ieder budget en altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten. In dit assortiment mag het Zwitserse merk Piega natuurlijk niet ontbreken.

Er zijn drie sessies gepland, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Aanmelden is mogelijk via info@poulissen.nl onder vermelding van Piega-show.