Hifi

Hifi

Poulissen heeft een zeer ruim aanbod in hifi apparatuur en is absoluut dé hifi specialist van Limburg. Hifi is de afkorting van High Fidelity (hoge werkelijkheidsweergave). Hifi apparatuur geeft geluid weer met een zo min mogelijke vervorming, waardoor de kwaliteit van de originele opname zo veel mogelijk wordt benaderd.

Poulissen heeft apparatuur van nagenoeg alle grote merken in huis. In alle prijsklassen, van instap tot high end. Van Sonos, Heos, B&W, KEF, Marantz en Monitor-Audio tot Accuphase, Burmester, Esoteric en Quad. We heten u graag welkom om te kijken en te luisteren. 

Naast onze hifi-afdeling hebben wij tevens een prachtige televisie-afdeling. Zo hebben wij onder andere televisies van LG, Samsung, Loewe en B&O in onze showroom opgesteld staan.

Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid op de voet. Onze filosofie is om zo volledig mogelijk te zijn in ons aanbod en u zo optimaal mogelijk te adviseren. Wij vinden het belangrijk u daarbij een omgeving te bieden, waarin u in alle rust apparatuur kunt uitproberen. In onze showroom treft u daarom geen overvolle en uitpuilende schappen aan, maar de mogelijkheid om verdeeld over diverse luisterstudio’s met ons grote assortiment kennis te maken.

In de luisterstudio’s kunnen de vele luidsprekers en versterkers optimaal vergeleken worden door middel van één druk op de knop. U kunt uiteraard ook de verschillende streamingproducten met elkaar vergelijken.