Onze Poulissen Jubileum Shows hebben plaats gevonden op 5, 6 oktober en 2, 3 november 2019 plaatsgevonden. Hierbij willen wij alle importeurs en klanten bedanken die deze show tot een onvergetelijk succes hebben gemaakt.

Dank namens het gehele Poulissen team.


 

Poulissen jubileum audio video show op 2 en 3 november

 

Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar. Dit vieren wij graag samen met u tijdens onze jubileumshows.

 

De jubileumshow op 2 en 3 november zal in het teken staan van ons ruime audio-video aanbod. Samen met de vertegenwoordigers van de toonaangevende merken Bang & Olufsen, LG, Loewe en Samsung informeren en demonstreren wij de mogelijkheden van de nieuwe televisie modellen. Daarnaast brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisie binnen bovengenoemde merken.

 

Ook zullen Bang &Olufsen en Bose tijdens de shows aanwezig zijn om u kennis te laten maken met hun home-entertainment systemen.

 


Show highlights:

 

Bang & Olufsen

Beovision Harmony 65”en 77" – Let the magic unfold

De Beovision Harmony is de nieuwe tv-beleving van Bang & Olufsen op een groot scherm voor de ultieme bioscoopervaring met intense audiovisuele momenten.

 

Dankzij het nieuwe concept van Bang & Olufsen is het scherm in de standby- of audiomodus dicht op de vloer gepositioneerd en deels afgedekt door het luidsprekersysteem, waardoor de televisie minder opvalt. Wanneer de Beovision Harmony wordt ingeschakeld, komt hij met een magische beweging tot leven en laat hij zijn mogelijkheden zien. Beleef zelf de magie.

 

Door de unieke samenwerking van Bang & Olufsen met LG is de BeoVision Harmony uitgerust met de LG C9, die over de nieuwste technologieën beschikt.

 

BeoVision Harmony

 

Beosound Stage – Introducing the first Bang & Olufsen soundbar

Dit is de eerste soundbar die het toelaat om de kenmerkende rijke en krachtige Bang & Olufsen ‘sound’ aan elk televisietoestel te koppelen. De Beosound Stage zorgt voor een diepe en krachtige sound vanuit één speaker waarmee u een echte bioscoopsfeer creëert in huis. Als een perfecte metgezel voor de tv, of als een afzonderlijk muzieksysteem, is Beosound Stage compatibel met de toonaangevende streamingtechnologieën – ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth – die kunnen worden gebruikt wanneer de TV inactief is en biedt multiroom functionaliteit. Het elegante en naadloze frame van de soundbar bestaat uit natuurlijk aluminium, brons en smoked oak.

 

BeoSound Stage

 

Bose

Smarthomeserie – Omring jezelf met geluid dat je hoort

Wanneer u luistert via een Bose-speaker of -soundbar, hoort u meer dan alleen het geluid. U voelt hoe het u omringt. Begin met één speaker en voeg er meer toe wanneer u wil.

 

Lifestyle home cinema serie – Prestaties, vakmanschap en eenvoud

Schoonheid streelt het oog, maar ook het oor. En dus maakte Bose het Lifestyle 650 home-entertainmentsysteem mooi in elk aspect. Akoestiek. Vormgeving. Vakmanschap. Eenvoud. Het meest compromisloze home-entertainmentsysteem met vijf luidsprekers dat Bose ooit heeft ontwikkeld voor films en muziek.

 

Bose Lifestyle-650

 

LG

OLED – De slimste OLED TV

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie televisies ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

 

NanoCell televisie - Kleuren worden nog levendiger

Geniet met een LG NanoCell televisie van spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit dankzij de NanoCell-technologie. Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn, waarbij de superieure beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek behouden blijft.

 

LG TV

 

Loewe

Bild - Design voor alle zintuigen

Kenmerkend voor de producten van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit van hun afwerking blijft behouden over de hele levensduur en zij hebben al meer dan 200 internationale design-awards gewonnen. Kom kennis maken met de verschillende technologieën en modellen.

 

Loewe bij Poulissen

 

Samsung

QLED 8K – See the bigger picture

Wat is 8K-resolutie precies? 8K is een superhoge resolutie: vier keer hoger dan 4K en 16 keer hoger dan Full HD. De Samsung QLED 8K heeft een ongeëvenaard en hyperrealistisch beeld. Het is een volledig nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.

 

The Frame - TV when it’s on, ART when it’s off

Maak uw woonkamer nog mooier met een televisie die past bij uw stijl en interieur. The Frame is meer dan een televisie. Hij maakt elk moment in uw kamer mooier, en beschikt bovendien over de schitterende beeldkwaliteit van QLED. Een schitterende televisie als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat. De unieke Quantum Dot-technologie van Samsung biedt 100% kleurvolume met meer dan een miljard kleurtinten voor een levensecht beeld.

 

Samsung The Frame bij Poulissen in Roermond

 

Is uw interesse gewekt?

Noteer dan alvast onze jubileum televisieshows in uw agenda.

Zaterdag 2 november 2019 van 10.00 - 17.00u

Zondag 3 november 2019 van 12.00 -  17.00u

 

Locatie: Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19, 6041 EX  ROERMOND

 


De Poulissen Jubileum Audio Show heeft op 5 en 6 oktober 2019 plaatsgevonden. Hierbij willen wij alle importeurs en klanten bedanken die deze show tot een onvergetelijk succes hebben gemaakt.

 

Binnenkort zullen wij op deze pagina nog een aantal foto’s van de show publiceren.

 

Dank namens het gehele Poulissen team.

Hi.Fine #accuphase Terrason Audio #arcam AudioQuest #auralic Bowers & Wilkins DALI Benelux D&D Audio #devialet Dynaudio #esoteric KEF Hegel Music System Marantz - NL Denon Savor Audio B.V. #McIntosh #Sonusfaber Monitor Audio Nederland B.V. NAD Electronics AVtunes #piega Joenit Hi-Fi #rega #roksan Transrotor Yamaha Music Europe


Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar en wil dit graag met u vieren. U bent van harte welkom op de
 

Poulissen Jubileum Audio Show
 

De grootste en mooiste audioshow van Limburg. Meer dan 20 merken te horen en te zien in een van onze 15 luisterruimtes.

De importeurs en fabrikanten zullen zelf de demonstraties verzorgen. Een ideaal moment om de nieuwste producten op audio gebied te komen bekijken en kennis te maken met de mensen achter de merken.

 

Wanneer:

Zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00 - 17.00u
Zondag 6 oktober 2019 van 12.00 - 17.00u
 

Aanwezige merken:
Accuphase, Arcam, AudioQuest, Auralic, Bowers & Wilkins, Dali, Denon, Devialet, Dynaudio, Esoteric, HEGEL, KEF, Marantz, McIntosh, Monitor Audio, NAD, Piega, Rega, Roksan, Rotel, Sonus Faber, Transrotor, Yamaha


Showprogramma:
Zie onderaan deze pagina


Locatie:
Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond

Heeft u interesse?
Kijk dan regelmatig op deze pagina. Wij zullen steeds meer informatie over deze show hier bekend maken.

 

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws en uitnodigingen voor onze shows. Email Address


 


 

Update showprogramma - Veel primeurs op onze Jubileumshow

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van onze 25 jaar Poulissen Audio Jubileum Show die wij in eigen huis gaan houden. Een sfeervolle omgeving en met de juiste akoestiek om de producten te kunnen ervaren zoals ze zijn bedoeld. Naast de informatieve en verrassende demonstraties zullen verschillende importeurs u kennis laten maken met de nieuwste producten. 

Uiteraard zal er nog veel meer te beleven zijn tijdens onze show. Diverse highlights dienen nog door ons bekend te worden gemaakt.

Zie ook voor extra showinformatie:

AV2D.com (magazine over audio en video)

HiFi.nl

Wij hopen op uw komst!


NAD, DALI & Bluesound

Thema
Kwaliteit 

Om de jarenlange samenwerking te vieren en te onderstrepen zullen tijdens de jubileumshow een aantal heuse primeurs te bewonderen zijn. Zo zal tijdens het evenement voor het eerst in de Benelux kennis gemaakt kunnen worden met de DALI iO serie; een tweetal hoofdtelefoons die de kloof overbruggen tussen werkelijk hifi geluid en draadloos comfort. Geen compromis meer!
 
NAD zal acte de presence geven met de M10, een compacte versterker. Dit is een streamer in de absolute topklasse, die inmiddels de wereldvermaarde EISA award als ‘SMART AMPLIFIER 2019-2020’ heeft binnen gesleept.
   
Deze M10 streamt op het inmiddels (zelf ontworpen) vermaarde BluOS platform, zodat een naadloze integratie tot stand komt met Bluesound audio producten, en DALI’s draadloze Callisto luidsprekers.
 
Nieuwsgierig geworden? Laat je informeren en maak kans om een DALI iO6 draadloze hoofdtelefoon te winnen t.w.v. € 399,00.
 
*onder de bezoekers van DALI zal een DALI iO6 draadloze hoofdtelefoon worden verloot t.w.v. € 399,00


Accuphase

Thema
Live muziek en natuurgetrouwe weergave

Accuphase A-48 klasse-A eindversterker en diverse andere Accuphase apparatuur

Paul Hattink, importeur van het Japanse merk Accupase, zal de Accuphase A-48 klasse-A eindversterker ten gehore brengen. Als extra beleving zal hij als muzikant en producent van onder meer de bekende Stonehenge cd’s ook live-muziek verzorgen. Hij zal met een door hem geproduceerde multitrack een ontbrekende gitaarpartij ter plaatse inspelen. De mix van live muziek, afgewisseld met de prachtige natuurgetrouwe weergave van Accuphase zal zeer verrassend zijn.


Bowers & Wilkins & Rotel

Thema
Het geluid weergeven zoals een opname is bedoeld

Bowers & Wilkins 800 Series, Bowers & Wilkins 700 Series, Bowers & Wilkins 600 Series, Formation Flex en Formation Duo

Bowers & Wilkins zal in de Diamond 800 Room diverse demonstraties verzorgen met de luidsprekers uit de verschillende Series. Bowers & Wilkins heeft een bijzonder goede muziekweergave. Maak kennis met de verschillende modellen en Series en hoor zelf hoe iedere opname maximaal tot zijn recht komt. Bowers & Wilkins is niet voor niets het favoriete merk van geluidsprofessionals. De 800 Series worden bijvoorbeeld gebruikt in de Abbey Road Studios in Londen. 
 
Tijdens de Poulissen Jubileumshow worden de 800 D3 luidsprekers aangestuurd door de McIntosh Mc611 monoblokken. Ook zal er een demonstratie zijn van de Bowers & Wilkins 600-serie met Rotel A11-versterking en de 700-serie in combinatie met de Rotel 15-serie.

Tevens zullen demonstraties worden gegeven met de draadloze Formation Series. Zo zal ook de nieuwe Formation Flex, een compacte draadloze luidspreker met geluid van hoge kwaliteit, te horen zijn. Deze biedt dezelfde tweetertechnologie als de bekroonde luidsprekers uit de 600-serie. 

Uiteraard zullen de nieuwste Bowers & Wilkins headphones, welke een intuïtieve luisterervaring bieden, niet ontbreken. Gezien het lopende embargo op deze nieuwe producten, mogen wij u op dit moment hier verder niets over vertellen.
 
*onder de bezoekers van de Bowers & Wilkins demo’s bij Poulissen zal een Formation Flex worden verloot.


AURALiC

Thema
Bijzondere digitale bronnen

AURALiC ALTAIR G1 streamer 

De AURALiC ALTAIR G1 is de ideale digitale hub voor iedere hifi-installatie; hij kan dienen als voorversterker, als Digitaal-naar-Analoog Converter, als streamer, of - door de mogelijkheid om een harde schijf in te bouwen - als een all-in-one digitale muziekbron. De ALTAIR G1 maakt gebruik van het inmiddels bekende AURALiC G1-chassis, en heeft een 4 inch kleurendisplay en kan codes van iedere afstandsbediening aanleren via de Smart-IR leerfunctie. Zo beschikt hij nu over een ESS 9038Q2M DAC-chip, waardoor het geluid gedetailleerder en verfijnder is dan ooit tevoren. 


McIntosh

Thema
70th Anniversary McIntosh

McIntosh C70 MC2152 70th Anniversery Set, McIntosh MA352, McIntosh MC611, McIntosh MTi100

Het legendarische merk McIntosh viert dit jaar ook feest en heeft aangekondigd tijdens de Poulissen Jubileumshow flink uit te gaan pakken.

Ter ere van hun 70-jarig bestaan hebben zij de MC2152 70th Anniversary Vacuum Tube Amplifier uitgebracht. De nieuwe  MA352 zal ook worden gedemonstreerd. De MA352 Integrated Amplifier heeft een hybride ontwerp dat de beste vacuümbuizen combineert met solid-state audio-ontwerpprincipes. Het resultaat is een opvallende versterker die muziek op het hoogste kwaliteitsniveau afspeelt.


Sonus faber

Thema
De nieuwe Olympica Nova lijn

Sonus faber Olympica Nova

De Sonus faber Olympica Nova is de nieuwste productlijn van de Italiaanse luidsprekerbouwer Sonus faber. Bent je ook benieuwd naar hoe de Olympica Nova klinkt? Kom gerust luisteren. Een review op hifi.nl is in ieder geval al zeer lovend en veelbelovend.  

Klik hier en lees de review op HiFi.nl


Dynaudio

Thema
Ervaar de kwaliteit in geluid

Dynaudio Evoke luidsprekerserie

De Dynaudio Evoke-serie is een volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde luidsprekerserie die geavanceerde technologieën, die rechtstreeks zijn overgenomen uit de high-end Contour- en Confidence series van het Deense luidsprekermerk, biedt. De Evoke serie bestaat uit twee compacte luidsprekers (Evoke 10 en Evoke 20), twee vloerstaande luidsprekers (Evoke 30 en Evoke 50) en een speciale center-speaker (Evoke 25C), zodat met de Evoke serie ook een volledige thuisbioscoop samengesteld kan worden. De zeer nauwkeurig gekozen tonale balans en de geweldig mooie spreiding, compressievrijheid en verfijning is van grote klasse. Kom het zelf ervaren!


Arcam, PMC, Audeze & Questyle

Thema
Mooie muziek is genieten

Arcam SA-30, CDS-50
PMC 25 serie model 22 en 24
Audeze hoofdtelefoons en Questyle

De Arcam SA-30, het nieuwe vlaggenschip onder de geïntegreerde versterkers uit de HDA-productklasse, zal voor het eerst in Nederland worden getoond. Het product heeft behoorlijk wat features in huis, waaronder wireless skills, integratie van Dirac Live en mogelijkheden voor custom install.
 
Ook is er mogelijkheid voor het beluisteren van de Arcam CDS-50. Tevens zullen de PMC luidsprekers, Audeze hoofdtelefoons en Questyle gedemonstreerd worden.


AudioQuest

Thema
Experience the Difference

AudioQuest Analoge Interconnects, Digitale Interconnects, HDMI, Luidsprekerkabels, AC Power, DACs en Accessoires

Geen audioshow zonder AudioQuest. Van het Amerikaanse kabelmerk zijn er daarom diverse noviteiten te zien, waarbij een expert je bijpraat over de laatste ontwikkelingen en al je vragen kan beantwoorden.


Rega en Totem

Thema
Vinyl

Rega Elicit-R, Rega Planer 3 en Rega Planar 6, Totem Acoustic Sky Tower

Rega gaat demonstreren met een compact systeem in combinatie met de Totem Acoustic Sky Tower vloerstaanders. De verschillen tussen de Rega Planer 3 en Planer 6 draaitafel komen uitgebreid aan bod. Krijg een heldere kijk op de filosofie van Rega.


Yamaha

Thema
MusicCast, stream muziek overal in huis

Yamaha AV-receivers, Soundprojectors, MusicCast, MusicCast VINYL 500

Yamaha laat u tijdens de Poulissen Jubileumshow kennis maken met de mogelijkheden van MusicCast. De muziek volgt je van kamer naar kamer. MusicCast is een multiroom-technologie waarbij wel heel veel mogelijk is. Het is een ingenieus ecosysteem van Yamaha en een van de meest stabiele multiroom oplossingen in de markt. De bediening via de MusicCast Controller, de gratis te downloaden app van Yamaha, is overzichtelijk en de werking is zeer intuïtief.
 
In het huidige leveringsprogramma biedt Yamaha haar MusicCast technologie aan in stereo receivers, AV-receivers, netwerkspelers, soundbars, soundprojectors, platenspeler en haar flinke collectie aan draadloos aanstuurbare luidsprekers. Alle nieuwe MusicCast producten integreren en combineren op een eenvoudige en doeltreffende manier.
 
Er worden demonstraties met AV-receivers, Soundprojectors en multiroom-speakers verzorgd.
 
Ook de MusicCast Vinyl zal worden gedemonstreerd, een stap in de toekomst met een eerbetoon aan het verleden. Maak kennis met deze game-changing draadloze platenspeler voor een nieuwe generatie audiofielen. Met MusicCast-multiroom-technologie, om overal in huis van je platenverzameling te genieten. Laat je bij Yamaha informeren en ontdek de nieuwe mogelijkheden.
 
*onder de bezoekers van Yamaha zal een MusicCast 20 worden verloot t.w.v. € 219,-


Marantz & Denon & HEOS by Denon

Thema
Because music matters

Marantz PM7000N, NR1200, Denon AHD 9200, AHD 7200 & HEOS by Denon

Marantz zal de nieuwe PM7000N laten bewonderen, een echte primeur. Als eerste in Nederland zal deze bij Poulissen te bewonderen zijn. Edwin Grote, Countrymanager bij Marantz, zal u bijpraten over alle mogelijkheden.
 
Tevens zal de Marantz NR1200 worden gedemonstreerd, een stereonetwerkreceiver, een 2-kanaals AV-receiver in het bekende design van de Japanners, met een willekeur aan moderne functies en connectiviteitsopties.
 
Ook de nieuwste hoofdtelefoons van Denon, de AH-D9200 en de AH-D7200 kun je zelf uitproberen. De AH-D7200 en AH-D9200 zijn Denon’s nieuwste referentie hoofdtelefoons. Zij kunnen voortborduren op meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerp en de ontwikkeling van hoofdtelefoons. Gedurende meer dan vijf decennia heeft Denon gesleuteld aan de expertise om de perfect klinkende hoofdtelefoons zo comfortabel te maken zodat u altijd wilt blijven luisteren. Deze kwalitatieve hoofdtelefoons maken gebruik van de unieke FreeEdge-drivers van Japanse makelij; ze verzekeren precieze pulsbewegingen voor een uiterst nauwkeurig geluid met minimale vervorming.
 
Wilt u graag meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen van Marantz, Denon of HEOS by Denon? Dan is wellicht een komst naar onze audio show een goede gelegenheid.
 
*onder de bezoekers van Marantz, Denon en HEOS by Denon zal een HEOS 1 mét oplader worden verloot t.w.v. € 281,-


Esoteric

Thema   
 To the Future of Musical Reproduction – total sound quality without compromise

N-01 streamer, N-05 streamer, G-02X master clock generator, F-05 geïntegreerde versterker, Grandioso F1 geïntegreerde versterker, S-02 eindversterker

Vol trots zal Jasper Bol van Esoteric de Esoteric Grandioso F1 aan u laten horen. Dit is het vlaggenschip onder de geïntegreerde versterkers.

De Grandioso serie is het beste van het beste. De hoogste reeks van Esoteric producten. De Grandioso F1 is dan ook vervaardigd uit alleen de allerbeste en luxe materialen. Het niveau van compromisloze perfectie is te vinden in alle aspecten van de Grandioso F1, inclusief haar technologie, lay-out en design. Dit maakt het mogelijk om een krachtige en indrukwekkende uitdrukking te uiten, zodat de luisteraars de rijke textuur en de warmte van hun favoriete muziek kunnen ervaren. De Grandioso F1 is een perfect voorbeeld van de moderne maar vooral degelijke versterkertechnologie.

Ook de verdere Esoteric apparatuur is zeer het beluisteren waard. De N-01 is Esoteric's vlaggenschip netwerkaudiospeler, nieuw ontwikkeld met een premium DAC-module. Ook met de N-05 wil Esoteric u op de hoogste kwaliteit laten genieten van streaming audio. Dit was dan ook het doel tijdens de ontwikkeling van de N-05. Deze netwerkspeler biedt u in combinatie met de Esoteric Sound Stream applicatie de mogelijkheid om met het opperste gemak te laten genieten van uw digitale muziek.

Tevens zal de G-02X master clock generator worden gedemonstreerd. Een klok is een pulssignaal dat wordt gebruikt als referentiesignaal voor alle digitale circuits. Ieder digitaal toestel heeft een ingebouwde klok oscillator. Een klok met hoge precisie is essentieel voor nauwkeurige jittervrije signaalverwerking. De Esoteric G-02X is een extern klok apparaat ontworpen om met ultra hoge precisie een kloksignaal te leveren aan digitale apparaten (zoals een transport, DAC, SACD-speler, of een netwerk audio speler) uitgerust met speciale ingangen. De G-02X kan kloksignalen voorzien van een significant hogere graad van zuiverheid en stabiliteit dan klokken gegenereerd door de aangesloten apparaten zelf, en daardoor een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit. Ervaar zelf het mooie geluid tijdens onze show.


Devialet

Thema  
Feel the sound

Devialet is een jong bedrijf uit Frankrijk dat naar eigen zeggen als eerste doel had de beste en meest efficiënte versterker te ontwikkelen.

De Devialet Phantom speaker is klein speakertje met slechts 6 liter inhoud waar een ongeëvenaard geluid komt. Een onvoorstelbaar frequentiebereik van 16 Hz tot 25.000 Hz zonder vervorming met 1200 Watt piekvermogen en 99 dB geluidsdruk op 1 meter. De versterker is ingebouwd dient alleen op netspanning aangesloten te worden; de audioverbinding is draadloos. Rechtstreeks spelen vanuit een tablet of smartphone. Door middel van de apart verkrijgbare Dialog hub (noodzakelijk bij gebruik van meer dan één Phantom) kunnen tot 24 Phantom's door het hele huis worden gekoppeld. Met de SPARK app kan elke Phantom 'stand alone' of samen met andere Pantom's ingesteld worden.

Na het enorme succes van de Phantom speakers heeft Devialet nu ook twee kleinere uitvoeringen op de markt gebracht: de reactor 600 en de reactor 900.

Kortom, echt het beluisteren en bekijken waard. Alle modellen van Devialet zullen worden gedemonstreerd.


Hegel & KEF

Thema
Innovation, our inspiration


De nagelnieuwe Hegel H390 zal te beluisteren zijn. Deze zal volgens Hegel een geluid van wereldklasse met een verbluffend vermogen en boordevol handige mogelijkheden bieden. Kortom, een buitengewone muzikale kwaliteit waar het hele gezin van kan genieten.

 

Anders Ertzeid van Hegel, VP sales & marketing bij Hegel, zal op zaterdag 5 oktober aanwezig zijn om u meer te vertellen over het veelgeprezen Hegel SoundEngine component, de chip die het typische Hegel-Sound bepaalt. Op zondag 6 oktober is Joost van den Bosch (GP, importeur KEF/HEGEL) aanwezig.


De Hegel H390 zal op diverse sets van KEF aan het werk gezet worden. Dankzij continue innovatie en een alsmaar groeiend portfolio van baanbrekende, hoogwaardige producten, is KEF nog steeds een eerste keuze voor audiofielen. KEF is groot geworden door onderscheidend te zijn op het gebied van innovatie. Ook nu blijft innovatie centraal staan bij alles wat het bedrijf doet om het mooiste geluid te creëren.


Piega

 

Thema
Expect more

 

PIEGA, met het hoofdkantoor in Horgen am Zürichsee, ontwikkelt en bouwt luidsprekers die worden gekenmerkt door Zwitserse perfectie, hoge kwaliteit en een stijlvol, tijdloos ontwerp. Zij staan voor een uitstekende geluidservaring op basis van toonaangevende technologieën en constante innovatie. Zij zijn enkel tevreden met de hoogste kwaliteit.

 

Muzikale reproductie staat centraal. Laat u voorlichten over de diverse series van Piega en geniet van de muziek alsof u zelf bij een concert bent.


Monitor Audio, Roksan & Transrotor

 

Thema
Geniet van analoog

 

Monitor Audio zal de Gold-series demonstreren. De jarenlange ervaring van Monitor Audio in het produceren van bekroonde luidsprekers heeft geresulteerd in deze nieuwste serie.

 

Monitor Audio-luidsprekers worden bewonderd om hun weergaloze combinatie van esthetische schoonheid, onberispelijke constructie en voortreffelijk geluid. Elk van de zes modellen in de Gold-serie is zorgvuldig ontworpen en gebouwd door een team van toegewijde ingenieurs en ambachtslieden.

 

Ook zullen de Roksan K3 en de Roksan Blak worden gedemonstreerd.

 

Daarnaast zal de Transrotor Rondino te horen zijn. Deze platenspeler kenmerkt zich door harmonie in materiaal, afwerking en geluid. Wat u ziet en voelt, komt overeen met wat u hoort: op een lichte en luchtige manier reproduceren Transrotor-draaitafels alle informatie die is opgeslagen in uw analoge records. Van oude tot nieuwe vinyl, de muziek is te horen tot in de fijnste gradaties, precies getraceerd van het verschijnen tot het vervagen van een geluid. Verschillen tussen geluiden dichtbij en veraf alsmede hun verloop kunnen worden ervaren met een fascinerende levendigheid.


Plattegrond showindeling

HiFi Show Poulissen plattegrond 5 & 6 oktober 2019