Poulissen Audio Video Center monitor audio show

Op 30 september 2023 organiseert Poulissen Audio Video Center samen met Monitor Audio Nederland een doorlopende demonstratiedag. Maak nader kennis met de nieuwste Monitor Audio luidsprekers. Deze zullen op deze dag door productspecialisten Mark den Hertog en Lex van ’t Hoenderdaal van Monitor Audio Nederland aan u worden voorgesteld.

U maakt kennis met de Hyphn, het absolute topmodel en zoals Monitor Audio het zelf noemt ‘de meest ambitieuze, technisch geavanceerde en krachtigste luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf’.  Maar ook over de nieuwste Monitor Audio Platinum 3G speakers, die zeer zeker indrukwekkend te noemen zijn en waarin alle ervaring en expertise van het bedrijf is verwerkt, zult u alle ins en outs horen. Tot slot kan u kennismaken met Pathos Acoustics, een Italiaans merk dat zich bezighoudt met de productie van hybride buizenversterkers.

U kunt vrijblijvend binnenlopen om de demonstraties bij te wonen. Tijdens de doorlopende luistersessies kunt u ook al uw vragen stellen aan de productspecialisten van Monitor Audio. Daarbij kunt u uiteraard ook ervaren hoe deze producten klinken met uw eigen favoriete muziek.

Wilt u de nieuwste Monitor Audio luidsprekers beluisteren? U bent van harte welkom!


Uitnodiging Monitor Audio demonstratiedag

Graag nodigen wij u uit voor de Monitor Audio demonstratiedag om zelf de nieuwste Monitor Audio luidsprekers te komen beluisteren en bewonderen.

Wanneer?

  • Zaterdag 30 september 2023 (10.00 uur – 17.00 uur)
    Geen aanmelding nodig

Waar?

  • Poulissen Audio Video Center
    Schoenmakersstraat 19, 6041 EX  Roermond


Wilt u liever een luisterafspraak maken op een andere dag om de nieuwe luidsprekers te ervaren? Ook dat kan uiteraard, wij reserveren graag onze Monitor Audio-luisterruimte voor u, waar de Hyphn en de Platinum 3G-series luisterklaar opgesteld staan.

Bel hiervoor met Poulissen via 0475-335716 (+31475335716), stuur een e-mail naar info@poulissen.nl of maak online een luisterafspraak.


Voor meer informatie over de Monitor Audio Hyphn luidsprekers zie:
https://www.poulissen.nl/uniek-bij-poulissen-monitor-audio-hyphn

Monitor Audio Hyphn

Voor meer informatie over de Monitor Audio Platinum 3G serie luidsprekers zie:
https://www.poulissen.nl/monitor-audio-viert-feest-met-nieuwe-platinum-3g-serie-0

Monitor Audio Platinum 3G serie