Monitor Audio Hyphn

Verheugd kondigen wij aan dat we de sensationele Monitor Audio Hyphn-luidsprekers in onze winkel hebben staan en u de mogelijkheid heeft deze uitzonderlijke luidsprekers zelf te beleven. De Hyphn luidsprekers zijn bijna identiek aan de ambitieuze Concept 50, een eerbetoon aan het 50-jarig bestaan van Monitor Audio, welke op High End München werden onthuld.

Productinformatie: Monitor Audio Hyphn


De beste Monitor Audio speaker ooit

Monitor Audio HyphnHyphn is een meesterwerk dat zijn weerga niet kent. Dit is een luidspreker die de grenzen van ontwerp, techniek en toekomstvisie binnen het assortiment van Monitor Audio verlegt. Volgens Monitor Audio is dit de ‘meest creatieve, technologisch vooruitstrevende en krachtigste luidspreker ooit’, waarbinnen ultieme geluidsbeleving hand in hand gaat met een visueel verbluffende aanwezigheid.

Deskundige samenwerking

Hyphn is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de designers en ingenieurs van Monitor Audio. Het doel van het bedrijf was helder: de allerbeste luidspreker creëren die de wereld ooit heeft gehoord. Een uitdaging die gemakkelijk is uit te spreken, maar een enorme inzet vraagt om te bereiken. Het gehele proces tussen ontwerp en technologie is gebaseerd op een balans, waarbij geen van beide aspecten de overhand heeft. Elke Hyphn-luidspreker is met trots en vakkundigheid in Engeland ontworpen, geproduceerd en met de hand geassembleerd.

Uniek 'M-Array' ontwerp

Monitor Audio HyphnHet opvallende design, gebaseerd op het innovatieve 'M-Array' concept, is een waar statement op zich. Hyphn plaatst zijn puntbron driverarray precies tussen de twee zuilen, waar elk van hen een paar krachtige 8-inch basdrivers bevat. De opvallende M-Array opstelling bevat een enkele Micro Pleated Diaphragm III (MPD III) transducer, omringd door niet minder dan zes speciale 2-inch Rigid Diaphragm Technology III (RDT III) drivers voor het middenbereik, wat resulteert in opmerkelijke akoestische helderheid en verbeterde prestaties buiten de middenlijn. Dankzij de unieke puntbron driverarray configuratie van Hyphn ontstaat een uitzonderlijke helderheid in het geluidsbeeld, waardoor luisteraars afzonderlijke instrumenten en vocalen nauwkeurig kunnen lokaliseren voor een indrukwekkende akoestische beleving.

Een ambitieuze filosofie

Dit kunstwerk komt voort uit de filosofie van Monitor Audio voor een ontwerp dat transparant is. Monitor Audio is ervan overtuigd dat de ultieme luidspreker het geluid zo nauwkeurig moet weergeven zoals de artiest het heeft bedoeld, dat het als het ware transparant wordt. Het ontwerp van Hyphn sluit naadloos aan bij deze visie en is dit het nieuwe vlaggenschip van Monitor Audio is.

Ontdek hier meer: Monitor Audio Hyphn


Bent u klaar om geluid te ervaren zoals nooit tevoren? Kom langs in onze winkel en laat u betoveren door de uitzonderlijke klanken en het revolutionaire design van de Monitor Audio Hyphn-luidsprekers.

Monitor Audio Hyphn