Loewe winteracties

Loewe winteracties

 

 

Loewe

Beleef een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd. Ontdek de (nieuwe) OLED tv-modellen van de bild lijnen van Loewe. Tot en met zondag 28 februari heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de Loewe winteracties.

Bij de aankoop van sommige modellen (zie de modellen hieronder) van de bild 1,2,3,5 en V series ontvangt u tot € 500 prijsvoordeel.

Verder ontvangt u bij aankoop van sommige  Loewe televisietoestellenWinteractie Loewe GRATIS een Google Chromecast t.w.v. 40 €. Met de Google Chromecast bekijk je app’s die niet op je televisie staan. Met de Google Chromecast kan je meer dan 100 app’s voor zowel internationaal gebruik (Disney+, Kodi, Plex,...) als voor lokaal gebruik (NPO uitzending gemist, RTL gemist, SBS gemist, Pathé thuis, Videoland, Stievie, Yelo TV,...) casten naar jouw Loewe televisietoestel. Je bedient de Chromecast met je iPhone, iPad of Android telefoon en tablet. Je opent een app op je mobiele apparaat en streamt zo het beeld naar je tv via je Chromecast.

Je plugt de kleine mediastreamer in de HDMI aansluiting van je toestel en verbind met Wifi. Via de Google Home app voor iOS en Android bekijk en doorzoek je alle apps die de Chromecast ondersteunen.

Tot slot ontvangt u Bij aankoop van een Loewe bild 5 oled, bild v, bild 7 oled en bild s  GRATIS het 240 pagina tellende kunstboek “Mon Plat Pays” t.w.v. € 115. Dit boek is de nieuwste creatie van de bekende fotograaf Henk van Cauwenbergh en bevat prachtige opnames, waaronder ook een magnifiek beeld van de Loewe bild 5 oled op het strand van Heist.

Met deze “Mon plat Pays” brengt hij een visuele ode aan het vlakke land van zijn jeugd, waar hij opgroeide, en waar hij als 16-jarige Jacques Brel ontmoette, de grootste chansonnier uit de Belgische geschiedenis.

Een korte ontmoeting die een onuitwisbare indruk naliet, en nu tientallen jaren later, resulteerde in dit indrukwekkende fotoboek.

In zijn eigen stijl fotografeert hij de iconische plaatsen van zijn ‘Plat Pays’, de Damse Vaart, de polders, de Zwinvlakte, het Noordzeestrand,... Het wordt een weelderige reis van het strand via de polders naar het kloppend hart van de historische stad Brugge. Een beeldverhaal van 240 pagina’s met als rode draad de vele culinaire topadressen die de streek rijk is, van authentiek eethuis tot sterrenzaak.

Bij de aankoop van uw Loewe bild 5 oled, bild v, bild 7 oled of bild s ontvangt u een formulier. Dit formulier stuur u samen met uw garantieregistratie op naar het volgende emailadres: info@loewe.be.

Enkele dagen later ontvangt u een exemplaar van dit prachtige kunstboek, persoonlijk gesigneerd door de fotograaf Henk Van Cauwenbergh.

 

 

In de lijst hieronder kunt u nagaan wat u ontvangt bij aanschaf van uw Loewe telivisie. 

De verschillende winteracties

Loewe bild 1.43 & 1.49 €100,00 prijsvoordeel

Of

Loewe bild 1.43 & 1.49 u ontvangt gratis een Google Chromecast t.w.v. 40 €!

Loewe bild 2.43 & 2.49 €200,00 prijsvoordeel

Of

Loewe bild 2.43 & 2.49 U ontvangt gratis een Google Chromecast t.w.v. 40 €!

Loewe bild 3.43 €100,00 prijsvoordeel
Loewe bild 3.49 €300,00 prijsvoordeel
Loewe bild 3.55 €500,00 prijsvoordeel

Of

Loewe bild 3.43 & 3.49 & 3.55

U ontvangt gratis een Google Chromecast t.w.v. 40 €!


Loewe bild 5 oled Set U ontvangt 500 € prijsvoordeel en een gratis Google Chromecast t.w.v. 40 €!

Of

Loewe bild 5 oled Set u ontvangt gratis een kunstboek t.w.v. 115 €: 'Mon Plat Pays' 

Loewe bild V. oled Set U ontvangt 300 € prijsvoordeel en een gratis Google Chromecast t.w.v. 40 €!

Of

Loewe bild V. oled Set u ontvangt gratis een kunstboek t.w.v. 115 €: 'Mon Plat Pays' 

Loewe bild 7 oled Set U ontvangt gratis een Google Chromecast t.w.v. € 40!

Of

Loewe bild 7 oled Set u ontvangt gratis een kunstboek t.w.v. 115 €: 'Mon Plat Pays' 

Loewe bild S. oled Set U ontvangt gratis een Apple TV 4K - 32GB t.w.v. 199 €!

Of

Loewe bild S. oled Set u ontvangt gratis een kunstboek t.w.v. 115 €: 'Mon Plat Pays' 

 

Voor uitgebreidere informatie zie de Loewe folder in de bijlage.

Mochten er enige onduidelijkheden zijn of wil u met een van onze collega's overleggen. Dit is mogelijk! Rechtsboven op de pagina staat het kopje 'contact'.