bild 1.49

Loewe bild 1.49

Impressie

€ 1.399,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
bild 1.49

LoeweErvaar televisie van de hoogste kwaliteit met de nieuwe bild 1. Ga zitten en geniet van de intuïtieve bediening van het toestel met de mooie Loewe afstandsbediening, de gemakkelijk aan te passen homepage en de smartphoneapp. En uiteraard van de perfect gebalanceerde beelden, de gepersonaliseerde sound en het iconische design. Er zijn heel wat redenen om een Loewe televisietoestel in huis te halen.

Loewe Chromecast actie

Uitzonderlijke beelden De bild 1 is voorzien van een hoogwaardig lcd-scherm, dat door intelligente software wordt gestuurd. Daardoor kunt u rekenen op evenwichtige kleuren, natuurlijke contrasten, haarscherpe UHDbeelden op een uitermate smal en licht scherm. De indrukwekkende natuurlijke beeldkwaliteit is mooi om naar te kijken, zodat u met al uw zintuigen helemaal kunt opgaan in de film of een videogame. Als u de externe harde schijf (Loewe DR+ disk) gebruikt, kunt u, waar u zich ook bevindt, een programma beginnen op te nemen of zelfs de timer instellen.

Betoverende audio Iedereen hoort op een andere manier – afhankelijk van zijn uniek gehoorvermogen. Het geïntegreerde audiosysteem van Loewe maakt daarom gebruik van nieuwe software van Mimi Defined™. Deze innovatieve technologie past het audiosignaal aan en optimaliseert het in real time voor uw persoonlijke gehoor. Dankzij deze gepersonaliseerde geluidskalibratie kunt u van een buitengewoon rijke en meer gedetailleerde audio-ervaring genieten.

Tijdloze klasse Opvallend minimalisme in geraffineerd zwart. Met zijn opvallende ‚Oog‘ is elk televisietoestel van Loewe onmiddellijk herkenbaar. Tijdloos discreet design, zorgvuldig gekozen materialen en uitstekend vakmanschap, plus regelmatige software-updates die ervoor zorgen dat uw televisietoestel de concurrentie altijd een stap voorblijft. Duurzaamheid pur sang. Een Loewe wordt niet door de tijd ingehaald.

Beknopte specificaties

Type product Televisie
Schermdiagonaal (cm/inch) 126 cm / 49 inch
Afmetingen (B x H x D) 111,6 x 68,1 x 5,8 cm
Volledige specificaties Zie pdf bijlage
Garantie 3 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours