bild 3.55 OLED

Loewe Bild 3.55 OLED Graphite-Grey

Impressie

€ 3.299,00 € 2.799,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
bild 3.55 OLED

LoeweBild 3.55

In lijn met de huidige tijdsgeest: het hoeft niet altijd groter, breder of meer te zijn - maar beter. bild 3.55 - elegant design, uitstekende kwaliteit gecombineerd met state-of-the-art technologie. Katapulteer uzelf in de fascinerende wereld van OLED televisie. Waarom genoegen nemen met minder? Geniet van de kwaliteiten van de Loewe OLED 3.55 . Het gehele Loewe programma kunt u bij Poulissen Audio Video Center in Roermond bekijken en vergelijken. U bent van harte welkom.

Loewe Chromecast actie

Het resultaat is kristalheldere details, perfecte contrasten en ongelooflijk levendige kleuren - zelfs voor snelle bewegingen, zoals in sportuitzendingen of actiefilms.

Bild 3 geeft u tal van mogelijkheden om uw tv te maken zoals u dat wilt. Aan de muur, met de tafelvoet of vrijstaand met de vloerstandaard, verkrijgbaar in de kleuren Graphite grey of Licht grey. De bild 3 wordt geleverd met een tafelvoet, de overige stands en beugels zijn optioneel.

De krachtige voorluidsprekers, van 2 x 40 watt, produceren een geweldig genuanceerd geluid. 

Een televisie én een designobject. Strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Zijn ingetogen elegantie combineert technologie met een esthetische en stijlvolle uitstraling.

Beknopte specificaties

Scherm Ultra HD (3840 x 2160 pixels), OLED
139 cm schermdiagonaal (55")
Tuners DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
Geluid Stereo Soundbar 2 x 40 watt
Netwerk Geïntegreerde WLAN, LAN
Afmetingen B x H x D (cm) 123,0 x 79,2 x 27,0
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours