Poulissen tijdelijke bioscoopbundel deal

Ervaar alle sportieve actie van dit seizoen alsof u er zelf bij bent met deze exclusieve bundel. Geniet van prachtig ruimtevullend geluid met de Beovision Harmony of Beovision Theatre en een set Beolab 28 of Beolab 18 luidsprekers. U kunt tot en met 15 april 2024 genieten van deze indrukwekkende bundel voor een extra mooie prijs. 


Beovision Harmony

Beovision Theatre

Waarom zou u een leeg scherm uw ruimte laten overheersen als u ook een kunstwerk kunt hebben? De Harmony is gemaakt van hout of stof en aluminium, trekt de aandacht en nodigt uit tot een gesprek, zelfs in stand-by. En als u klaar bent om te kijken, geeft hij een show. De krachtige luidsprekers glijden uit elkaar, de televisie zweeft de ruimte in. Een voorstelling die filmmomenten naar nieuwe hoogten tilt.

Meer informatie

Beovision Theatre 

Beovision theatre

Beovision Theatre herdefinieert de ervaring van een thuisbioscoop. Alle kracht, helderheid en onderdompeling van een multi-speaker opstelling, maar nu samengebracht in één prachtige soundbar die naadloos aansluit bij elk scherm. Vier akoestische innovaties zijn verwerkt in deze elegante soundbar, die u omringen met geluid vanuit elke hoek. Maak van elke film een onmisbaar bioscoopevenement.

Meer informatie

Beolab 18

Boelab 18

Het exceptionele design van de BeoLab 18 is een geraffineerde combinatie van vorm, vakmanschap en geluidsperformance. De BeoLab 18 heeft een iconisch design van uitgelezen materialen en biedt ongeëvenaarde draadloze geluidsperformance en een scala aan plaatsingsmogelijkheden. Een verrassend technisch object in dienst van geluidsperformance.

Meer informatie

Beolab 28

Beolab 28

De Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan elke andere stereoluidspreker die u ooit hebt gezien. Plaats hem waar u maar wilt in huis, stream direct alles wat u maar wilt en laat u onderdompelen in krachtig geluid van studiokwaliteit dat zich automatisch aan uw ruimte aanpast. En dat alles in een prachtig elegante vorm die met één aanraking kan worden bediend.

Meer informatie


Bespaar €3500,- wanneer u een Beovision Theatre of Beovison Harmony in combinatie met een set Beolab 28 luidsprekers aanschaft en €4500,- in combinatie met een set Beolab 18 luidsprekers. 

Vraag naar de voorwaarden.