Beolab 28

€ 10.750,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
Beolab 28

B&ODe aangegeven prijs is een vanaf prijs (per paar). Klik hier en bekijk de Beolab 28 prijslijst. Informeer bij ons naar de prijs en mogelijkheden.

Stereo-excellentie. In harmonie met u.
De Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan elke andere stereoluidspreker die u ooit hebt gezien. Plaats hem waar u maar wilt in huis, stream direct alles wat u maar wilt en laat u onderdompelen in krachtig geluid van studiokwaliteit dat zich automatisch aan uw ruimte aanpast. En dat alles in een prachtig elegante vorm die met één aanraking kan worden bediend.

GELUID VAN STUDIOKWALITEIT
Actieve luidsprekertechnologie, geëvolueerd
Alles-in-één luidsprekers die deskundig zijn afgesteld om u thuis een luisterervaring van studiokwaliteit te bieden, met 1250 watt puur vermogen en een breed frequentiebereik van 27Hz tot 23KHz. De Beolab 28 is een verdere ontwikkeling van de actieve luidsprekertechnologie waarmee we in 1986 pionierswerk verrichtten en tilt het klassieke kolomontwerp en de ingebouwde versterkerformule naar nieuwe hoogten. Digital Sound Processing (DSP) regelt elke driver afzonderlijk, wat zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en diepte van een systeem dat is ontworpen om lang mee te gaan.

VOEL DE LAGE TONEN
Krachtige bas. Nauwkeurige regeling.
Een speciaal ontworpen, naar beneden gerichte woofer en een ingenieuze driveropstelling zorgen samen voor een meeslepende bas. Geavanceerde Adaptive Bass Linearization (ABL) technologie controleert nauwkeurig de output, vermindert excessieve pieken en zorgt voor optimale prestaties op alle niveaus.

ACTIEVE RUIMTECOMPENSATIE
Een loepzuivere luisterervaring
Actieve ruimtecompensatie optimaliseert het lage-tonenbereik op basis van de positie van de luidspreker en de ruimte. Dit geeft u de vrijheid om de luidsprekers te plaatsen waar u maar wilt - in een krappe hoek of tegen de muur. Het resultaat: perfecte weergave, elke keer weer.

B&ONARROW MODE
Nauwkeurig luisteren
Ervaar de ware sweet spot, met ultra-precieze muziekweergave geoptimaliseerd voor gefocust luisteren. Elke noot bereikt uw oren zonder beïnvloed te worden door reflecties van muren of voorwerpen.

B&OWIDE MODE
Rijk, gedeeld geluid
Een breder geluidsbeeld dat is geoptimaliseerd om iedereen in de kamer te laten genieten van geluid met volle impact. Deze modus is ideaal voor diners en filmavonden.

B&OALLES AFSPELEN - ONMIDDELLIJK
Directe draadloze connectiviteit
Stream uw favoriete muziek via Chromecast, Airplay of Bluetooth. De Beolab 28 werkt moeiteloos met uw favoriete muziekdiensten en heeft Bang & Olufsen Radio ingebouwd voor eenvoudige toegang tot de zenders waar u van houdt. Maak verbinding met uw home entertainment-installatie voor meeslepende surround sound en geniet van films en tv-programma's met ononderbroken audio en perfecte lipsynchronisatie. Bedien alles met Beoremote One BT, Beoremote Halo of de Bang & Olufsen App.

B&OAANPASSING
Personaliseer uw eigen Beolab 28
Bij het bepalen van de esthetiek is elke keuze belangrijk. Daarom willen we u de kans geven om zelf de keuzes te maken. Kies uw favoriete materialen en kleuren om de Beolab 28 helemaal van u te maken.

 

 

B&O

 

Beknopte specificaties

Type Product Luidspreker
Luidsprekerconfiguratie 1 x 1 "tweeter, 3 x 3" volledig bereik, 1 x 6,5 "woofer
Versterkers 1 x 100 watt, Klasse D, tweeter 3 x 100 watt, Klasse D, volledig bereik 1 x 225 watt, Klasse D, woofer
Frequentiebereik 27 - 23.000 Hz
Maximaal geluidsdrukniveau @ 1m 110 dB SPL
Basvermogen 95 dB SPL
Dimensies 25,3 B x 137 H x 25,3 D cm vloerversie, 21,2 B x 140 H x 25,3 D cm versie voor wandmontage
Gewicht 18,6 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours