Reparatie aanvragen

Poulissen technische dienst

Eigen technische dienst

Poulissen beschikt over een eigen, vakbekwame, technische dienst. Mocht uw audio of video-apparatuur een servicebeurt of een vervangend onderdeel nodig hebben, kunt u terecht bij onze technische dienst. Deze beschikt over alle benodigde meetapparatuur en een ruime werkplaats. Uw apparatuur wordt altijd gerepareerd en onderhouden met originele onderdelen en volgens de methode die de betreffende fabrikant voorschrijft. 

Hoe kunt u een reparatie aanbieden?

U kunt uw defecte apparaat bij ons in de winkel van dinsdag tot en met zaterdag tijdens openingsuren afgeven. Bij het afgeven nemen we met u de klacht door zodat de reparateur ermee aan de slag kan.

Is het nog de moeite waard om een reparatie te laten uitvoeren?

Als u twijfelt of een reparatie nog zin heeft, kunt u daarover vooraf met ons overleggen. U kunt ons bellen tijdens openingstijden of een e-mail naar info@poulissen sturen. Het is belangrijk dat u hierbij het merk en type van het apparaat kenbaar maakt.

Ophaalservice

Uiteraard kan een medewerker van onze technische dienst ook een defect apparaat bij u thuis komen ophalen. Voor de eventuele mogelijkheden daartoe kunt u ons bellen of een e-mail naar info@poulissen.nl sturen.