NEW KEF R-serie - THE ONLY THING THAT REMAINS THE SAME IS THE NAME

New KEF R serie

Binnenkort bij ons in de winkel verwacht

KEF komt met een nieuwe R-Series waarbij:
“THE ONLY THING THAT REMAINS THE SAME IS THE NAME”

New KEF R-serieEn dat mogen we gerust zeggen met 1043 nieuwe onderdelen waarvan we u hier de details zullen besparen. Voor hen die het wel willen weten is een White Paper beschikbaar.

De R-Series biedt keuze uit drie vloerstaande luidsprekers, een op een stand te plaatsen compact model en bijpassende thuistheatermodellen. Elke luidspreker biedt de beste weergave die KEF ooit in deze categorie heeft gebouwd.

De range bestaat uit:
R11, R7, R5 vloerstaanders
R3 compact 
R2C center
R8a surround satelliet

Alle modellen (behalve de R8a die uitsluitend in zwart of wit wordt geleverd), komen in drie finishes beschikbaar: hoogglans wit, hoogglans zwart en een bijzonder fraaie walnoot versie.

De advies verkoopprijzen zijn (per stuk):
R11 € 2499 / R7 € 1599 / R5 € 1199
R3 € 799 / R2C € 999 / R8a € 479

Belangrijke kenmerken:

  • R STARTS WITH REFERENCE – uitgerust met grote technische vernieuwingen. De meeste hiervan zijn afkomstig van, en bezield door, de ongeëvenaarde Reference Series
  • SHADOW FLARE - afstraling van de tweeter wordt niet langer gehinderd door de zichtlijn van de kastranden
  • LOW FREQUENCY DRIVERS - bestaan uit een tweedelige structuur, waarbij een shallow oppervlakkige laag van aluminium bovenop een papieren conus rust. - CABINET BRACING – het gebruik van inwendige beugels met een ‘lossy’ interface is uiterst effectief in het  wegnemen van ongewenste trillingen.
  • FLEXIBLE PORT TECHNOLOGY – met computational fluid dynamics worden de flare en het profiel van elke poort berekend om turbulentie tegen te gaan.

Alle details betreffende afmetingen, unit bezetting, technische hoogstandjes en overige specs vindt u in de opmaak van de nederlandstalige brochure.

KEF heeft met deze nieuwe modellen een serie waar we grote verwachtingen van hebben.

We raken er zelf, na de eerste kennismaking, nog steeds niet over uitgepraat: wat een weergave, van hoog tot laag, details, stereobeeld, bouwkwaliteit, het ton-sur-ton ontwerp…...

PAS OP: dat overkomt u straks ook.

New KEF R-serie