Loewe & Mimi Defined

Loewe & Mimi Defined

Mimi Defined - Loewe televisies waarmee u het geluid kunt aanpassen op basis van uw gehoor en persoonlijke behoeften zijn nu verkrijgbaar. Loewe lanceert televisietoestellen met het geluidspersonalisatiesysteem Mimi Defined™, voor een onovertroffen kijkervaring.

Iedereen hoort anders. Daarom is het nieuwe televisietoestel van Loewe uitgerust met Mimi Defined™ – een intelligente technologie die geluid optimaliseert en aanpast aan uw gehoor en persoonlijke behoeften. Het resultaat: een uiterst volle klank en een gebalanceerd geluid waarbij u elk detail kunt horen zónder het volume hoger te zetten. Loewe slaat de handen hiervoor ineen met Mimi Hearing Technologies, het bedrijf achter Mimi Defined™ dat toonaangevend is op het gebied van digitale hoortests en geluidspersonalisatie. Mimi Defined™ is speciaal ontwikkeld om geluid aan te passen aan individuele hoorbehoeften. Met de ‘groepsmodus’ kan het geluid op het gehoor van alle kijkers worden afgestemd. Met de nieuwe televisie van Loewe kunnen meerdere kijkers op basis van hun geboortedatum een profiel creëren en opslaan. Zo geniet iedereen van een superieure geluidskwaliteit op maat. Loewe en Mimi – voor televisie die mensen bij elkaar brengt. Beleef het nu samen met ons. Mimi‘s gepatenteerde, internationaal bekroonde technologie werd ontwikkeld en gevalideerd.

door een team van specialisten in nauwe samenwerking met het universitair ziekenhuis Charité in Berlijn. De apps van Mimi zijn medische producten in Europa (CE, Klasse 1). Ongeveer een miljoen gehoortesten uit 150 landen vormen de grootste digitale database van het menselijk gehoor. Met Mimi Defined ™ kan de sound personalization-technologie - ondanks de imperfecties van het menselijk oor - de individuele hoorervaring voor iedereen optimaliseren. De gratis activatie code voor Mimi-Defined is verkrijgbaar op de Loewe website (comptabiliteit controleren) voor alle Loewe tv-toestellen, met SL4xx technologie én software versie 5.x.x. of hoger, aangekocht sinds 1 september 2018. Loewe TV-toestellen met SL 4xx technologie die aangekocht zijn voor 1 september 2018 kunnen een activatie code voor MimiDefined bekomen door aankoop van een Mimi-voucher (99€).

In de actuele actiebrochure van Loewe leest u meer informatie over MiMi Defined. Klik hier en download de brochure welke geldig is van 16 januari t/m 30 maart 2019.

Loewe Mimi Defined