Loewe actie bild 1.43 en bild 1.49 voor een aantrekkelijke prijs

Loewe actie bild 1.43 en bild 1.49 voor een aantrekkelijke prijs

 

Ervaar nu televisie van zeer hoge kwaliteit met de nieuwe Loewe bild 1.43 voor de zeer aantrekkelijke prijs van E 999,00 en de nieuwe Loewe bild 1.49 voor een prijs van E 1.199,00!

Ga zitten en geniet van de intuïtieve bediening van het toestel met de mooie Loewe afstandsbediening, de gemakkelijk aan te passen homepage en de smartphoneapp. En uiteraard van de perfect gebalanceerde beelden, de gepersonaliseerde sound en het iconische design. Er zijn heel wat redenen om een Loewe televisietoestel in huis te halen.

Uitzonderlijke beelden
De bild 1 is voorzien van een hoogwaardig lcd-scherm met evenwichtige kleuren, natuurlijke contrasten en haarscherpe UHDbeelden. De indrukwekkende natuurlijke beeldkwaliteit is mooi om naar te kijken, zodat u helemaal kunt opgaan in de film of een videogame. Als u de externe harde schijf (Loewe DR+ disk) gebruikt, kunt u, waar u zich ook bevindt, een programma beginnen op te nemen of zelfs de timer instellen.

Betoverende audio.
Iedereen hoort op een andere manier – afhankelijk van zijn uniek gehoorvermogen. Het geïntegreerde audiosysteem van Loewe maakt daarom gebruik van nieuwe software van Mimi Defined™. Deze innovatieve technologie past het audiosignaal aan en optimaliseert het in real time voor uw persoonlijke gehoor.

erg