Q150

KEF Q150 zwart

Impressie

€ 458,00 € 400,00

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Q150

Kef Q150 Boekenplank luidspreker

De opmerkelijke Q-serie boekenplank luidsprekers onderscheiden zich als de ruimte beperkt is. Met KEF's kenmerkende Uni-Q driver met Computational Fluid Dynamics (CFD) poortontwerp, biedt de Q150 een gedetailleerde natuurlijke weergave met uitzonderlijke helderheid en strakke laagweergave.

Voor degenen die de luidsprekerdrivers willen verbergen zijn optionele zwarte grilles beschikbaar.

 

Kef Q150“Sit-anywhere” Uni-Q weergave
De KEF Uni-Q driver plaatst de tweeter in het akoestische hart van de bas/midrange conus, waardoor het akoestische ideaal van een enkele punt bron dichterbij komt dan ooit. Uni-Q levert een gedetailleerder, nauwkeuriger en mooi geïntegreerde driedimensionale geluidsafbeelding, die gelijkmatiger door de kamer verspreid wordt dan met een conventionele luidspreker mogelijk is. Uni-Q's ultra-brede afstraling wordt verder versterkt door KEF's over de tweeterdome geplaatste KEF's 'tangerine' waveguide.

 

 

Kef Q150

Nieuw ontwerp
Om de hoge resolutie weergave van de Q-serie boekenplank luidsprekers te optimaliseren wordt, ter vermindering van ongewenste inwendige resonantie, de Uni-Q-driver in het midden van de kast geplaatst waardoor helderheid en detail verbeteren. Toevoeging van de Damped tweeter laadbuis zorgt voor een gecontroleerde afname van geluidsdruk aan de achterkant van de tweeterdome. Daarmee wordt weergave van de lagere treble dramatisch verbeterd en een nieuwe inductor met lage vervorming op het crossover zorgt voor een schonere laagweergave.

 

 

Kef Q150CFD poort ontwerp
Het Computational Fluid Dynamics (CFD) poort ontwerp, met plaatsing daarvan aan de achterzijde, verbetert de weergave van het middengebied door het verminderen van weglekken van MF geluid door de poort.

 

 

Kef Q150 lifestylefoto

Beknopte specificaties

Model Q150
Ontwerp Twee-weg bas reflex
Drive-units 130mm (5.25in.) aluminium Uni-Q
25mm (1in.) geventileerde aluminium dome HF
Frequentiebereik in vrije ruimte 47Hz (-6dB)
Frequentiebereik 51Hz-28kHz (+/-3dB)
Scheidingsfilterfrequenties 2.5kHz
Maximale output 108dB
Versterkereisen 10-100W
Gevoeligheid 86dB (2.83V/1m)
Nominale impedantie 8 Ohms (min.3.7 Ohms)
Afmetingen H x B x D: 303 x 180 x 278 mm
307 x 180 x 278 mm (incl. rubber voeten)
Gewicht 5.6kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours