N-05XD

Esoteric N-05XD Silver (249519)

Impressie

€ 12.500,00

 

Omschrijving
N-05XD

Esoteric N-05xd Promo Netwerk × DAC × Voorversterker Een nieuwe audiostijl beginnen met netwerk, met de Master Sound Discrete DAC die u uitnodigt naar een nieuwe digitale audiowereld, een dempingssysteem dat het potentieel van uw luidsprekers en eindversterker maximaliseert, digitale en analoge ingangen, en een voorversterker die zich in het midden van het systeem nestelt.

Een netwerkschakeling die de audiofabrikant ontwerpt, exclusief voor het afspelen van muziek Een lineair aangedreven netwerkcircuit dat op de N-01XD is toegepast, drukt meer muzikale details uit op netwerkbronnen met een natuurlijke stroomvoorziening die wordt geregeld door speciale voedingstransformatoren, ondersteunt diverse internetstreamingdiensten.

Esoteric

Uitgerust met een nieuw ontwikkelde Master Sound Discrete DAC Een nieuw ontwikkelde DAC die de filosofie opvolgt van de Master Sound Discrete DAC van de Grandioso D1X die de top bereikte.

* De Master Sound Discrete DAC is een volledig eigen ontworpen discrete DAC, gecompleteerd door ESOTERIC die heeft gestreefd naar het originele mastergeluid.

Voorversterker functies

Het ESOTERIC-QVCS attenuatorsysteem bereikt operabiliteit en geluidskwaliteit Het ESOTERIC-QVCS attenuatorsysteem zorgt voor L/R en positieve/negatieve onafhankelijkheid, verfijnd door ESOTERIC's opeenvolgende voorversterkers en geïntegreerde versterkers, terwijl de passie van de muziek tot uiting komt, ongeacht het volumeniveau.

Het ESOTERIC-HCLD buffercircuit levert elke muzikale vervoering De ESOTERIC-HCLD schakeling wordt gebruikt als een outputbuffercircuit dat de stroomdoorvoercapaciteit en -snelheid nastreeft die cruciaal zijn voor analoge outputcircuits. Deze hogesnelheidselementen met een reactiesnelheid van 2.000 V/μs in doorloopsnelheid bereiken de dynamiek van muziek met een adembenemende realiteit.

ES-LINK Analoge ingang/uitgang die een unieke stroomtransmissie mogelijk maken

Esoteric

Een 4-pins XLR connector voor gebalanceerde hoofdtelefoons Een L/R onafhankelijke en volledig gebalanceerde hoofdtelefoonversterker met exclusief ESOTERIC-HCLD buffercircuit dat high-end hoofdtelefoons met 600Ω impedantie stevig in zijn greep houdt.

Externe Kloksynchronisatiefunctie Maakt het mogelijk de N-05XD te synchroniseren met een uiterst nauwkeurige 10MHz Master Clock.

Voedingseenheden met grote capaciteit bouwen het ESOTERIC geluid Speciale ringkernvoedingstransformatoren, waaronder een transformator met een diameter van 4 inch die op de N-01XD wordt gebruikt voor de netwerksectie en de DAC/audio-sectie. En een extra voeding voor de Control/Display-secties consolideert de onafhankelijkheid van de audioverwerking.

Robuuste en flexibele chassisconstructie die trillingen opvangt Semi-zwevend bovenpaneel Sleuven verwerkt op het onderchassis ESOTERIC pin-point voeten

Aanvullende netwerkaudio-app met look-and-feel gebruikersinterface, de ESOTERIC Sound Stream (voor iOS/Android)

EsotericEsoteric

Beknopte specificaties

Type Product Netwerk Speler/DAC/Voorversterker
Digitale audio-ingangen XLR - 1 ; RCA - 2 ; Optisch - 2 ; USB (B) - 1 ; Ethernet - 1 ; USB -2
Analoge audio-ingangen XLR - 1 paar ; RCA - 1 paar
Analoge audio-uitgangen XLR/ESL-A - 1 paar ; ESL-A PRE-OUT - 1 paar ; RCA - 1 paar
Hoofdtelefoonuitgang Balanced 4-pin XLR × 1 ; Unbalanced 6.3mm Standard Phone jack × 1
Sectie kloksynchronisatie BNC - 1
Energieverbruik 38W
Totale afmetingen (B×H×D) 445 × 131 × 377 mm
Gewicht 13,8 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours