Emit 10

Emit 10 is een compacte tweeweg luidspreker die gebruik maakt van technologie die is afgeleid van de Dynaudio ultra-high-end Confidence, Contour i en ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 364,50

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Emit 10

Emit 10 is een compacte tweeweg luidspreker die gebruik maakt van technologie die is afgeleid van de Dynaudio ultra-high-end Confidence, Contour i en Evoke series. Het is het ideale model voor plaatsing in kleinere kamers en voor satellietkanalen in een home cinema systeem.

De Emit 10 is ontworpen en geëngineerd bij Dynaudio Labs in Denemarken en is tot in het kleinste detail ontwikkeld en afgestemd door dezelfde ontwerpers als ook de bekroonde Dynaudio high-end families.

Onder de motorkap bevindt zich een 14 cm MSP (Magnesium Silicate Polymer) mid-bas unit. MSP is een materiaal dat Dynaudio zelf heeft ontwikkeld en al tientallen jaren gebruikt. Het biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping voor een superfijne regeling zonder verlies van vermogen - essentieel wanneer een driver zowel lage bastonen als cruciale middentonen moet weergeven.

Dynaudio Emit 10

 

Beknopte specificaties

Type product Boekenplankluidspreker
Sensitivity 85dB (2.83V/1m)
IEC power handling 150W
Impedance
Frequency response (+/- 3dB) 64Hz – 25kHz (-6dB at 52Hz – 35Khz)
Box principle Bass reflex, rear port
Weight 6.43 kg
Dimensions (W x H x D) 170 x 290 x 272mm
Dimensions with grille (W x H x D) 170 x 290 x 285mm
Grilles Black magnetic
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours