Poulissen Audio Video Center

 

Nieuwe Series Bowers & Wilkins – Fenomenaal - Baanbrekend 

24 september 2024


Poulissen Audio Video Center nodigt u uit voor de BENELUX primeur show Bowers & Wilkins 700 Series-productlijn.

Poulissen Audio Video Center heeft een interessante én verrassende primeurshow voor je in de aanbieding. Als eerste in de BENELUX mogen wij je kennis laten maken met de allernieuwste 700 Series-lijn van Bowers & Wilkins.

De acht luidsprekermodellen in deze nieuwe lijn van Bowers & Wilkins zijn elegante vloerstaande, standmount- en centerluidsprekers met geweldige prestaties in hun klasse. In deze nieuwe Bowers & Wilkins 700 Series zijn veel van dezelfde technologieën toegepast als in de 800 Series Diamond, de topmodellen van Bowers & Wilkins. En een luidspreker waarop veel wereldberoemde opnamestudio's vertrouwen. De nieuwe 700 Series brengt studiogeluid in huis, met elegante modellen die topprestaties leveren en die bij elke inrichting en ieders voorkeuren passen.


BW

 

De nieuwe 700 Series is een volgende stap in het beleid van Bowers & Wilkins om aan de 800 Series Diamond ontleende concepten en technologieën in te zetten. Tijdens een intensief ontwikkelprogramma van drie jaar heeft bijna elk element van de nieuwe serie een transformatie ondergaan, uiteenlopend van het ontwerp, de constructie en de afwerking van de behuizing tot essentiële akoestische en mechanische verbeteringen. Graag neemt Bowers & Wilkins-specialist Ronald Dijkstra de belangrijkste wijzigingen met je door. En nóg belangrijker, laat ze aan je horen. Hij zal diverse demonstraties verzorgen.

Audioshows zijn dé manier om kennis te maken met HiFi-producten. Op zaterdag 24 september 2022 zal Ronald Dijkstra diverse demonstraties verzorgen. Naast dat hier uiteraard aandacht zal worden geschonken aan de nieuwe producten, zal Ronald Dijkstra ook ingaan op diverse aspecten die van belang zijn bij HiFi-optimalisatie. Zo zal hij ingaan op de ideale luidsprekerplaatsing en welke andere factoren van belang (kunnen) zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Kortom, ben je benieuwd naar de nieuwste 700 Series van het toonaangevende merk Bowers & Wilkins? Of ben je geïnteresseerd in HiFi en wil je hier graag meer over te weten komen én bij de BENELUX-introductie van deze baanbrekende nieuwe productlijn aanwezig zijn? Je bent van harte welkom. Klik hier alvast voor meer informatie.


BW2

 

De sessies zullen 1 uur duren. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Zaterdag 24 september 2022 

  • Sessie 1 - 10.00 tot 11.00 uur
  • Sessie 2 - 12.00 tot 13.00 uur
  • Sessie 3 - 14.00 tot 15.00 uur
  • Sessie 4 - 16.00 tot 17.00 uur

Mocht je een zitplaats willen reserveren, dan kun je nu een e-mail sturen naar info@poulissen.nl . Vermeld in deze e-mail je naam en het aantal personen. Tevens kun je erbij vermelden welk tijdstip je voorkeur heeft. 

Wij nemen vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats. 

Wil je liever zonder een aanmelding de show bezoeken? Ook dat kan uiteraard zo lang er ruimte is.

Of wil je de nieuwe modellen kort komen bekijken? Ook dat kan na afloop van de diverse shows. De Bowers & Wilkins specialist beantwoordt graag je vragen.

Graag tot ziens bij Poulissen in Roermond!

Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19, 6041 EX ROERMOND, T +31475335716, E info@poulissen.nl