Beovision Contour 55"

€ 7.799,00

 

Omschrijving
Beovision Contour 55"

De aangegeven prijs is een vanaf prijs. De prijs is afhankelijk van hoe de Beovison Contour samengesteld wordt. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Klik hier en open de Beovision Contour prijslijst.


Energielabel Beovision Contour 55Hoor. Zien. Voelen.

De heldere beelden van OLED in combinatie met bekroond geluid creëren de perfecte omstandigheden om u onder te dompelen in de films, tv-programma's en albums die u het meest laten voelen. Alles-in-één home entertainment, elegant ondergebracht in een minimalistisch design. 

 

TIJDLOOS DESIGN

De karakteristieke aluminium vloerstaander en het frame schetsen een unieke, minimalistische designidentiteit. Hij is ontdaan van alles wat niet essentieel is en is erop gericht u de meest authentieke televisie-ervaring te laten zien en horen.

 


B&O

 

UITZONDERLIJKE AUDIOPRESTATIES

Elf luidsprekerdrivers en versterkers leveren genuanceerd, krachtig geluid via B&O's bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos oplossing produceren een uitzonderlijke prestatie, helder voor gesprekken en vol van klank tijdens actiescènes.

SPEAKERS TYPE

Versterkers:

 • 11 vermogensversterkers
 • 4 x 50 watt versterkers voor de woofers
 • 4 x 50 watt voor de drivers voor het hele bereik
 • 3 x 50 watt voor de tweeters

Drivers

 • 4 4" woofer drivers
 • 4 1,5" drivers voor het middenbereik
 • 3 3/4" tweeter drivers

B&O

Gemaakt voor jou

De Beovision Contour is ontworpen met het oog op flexibiliteit en plaatsing. Dankzij de opties voor standaards en bevestigingen past hij perfect in elke ruimte, van de keuken tot de slaapkamer. Pas uw interieur aan en geef uw TV een persoonlijk tintje met de verschillende stof- en framekleuropties voor de luidsprekers.

 

Vloerstandaard

De verticale buis en de zorgvuldig vervaardigde aluminium ring zijn ultralicht en toch stevig. Ze zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren en maken het mogelijk om het scherm aan beide kanten 180° te draaien, zodat het optimaal in uw kamer past.

 

Tafelstandaard

Deze tafelstandaard is gemaakt van massief, rechthoekig aluminium en is ideaal voor gebruik op tafels, balies en kasten. Uitgevoerd in diverse kleuren, voor een uniform effect.


B&O

Wandbeugel

Dankzij een goed ontworpen muurbeugel kan de Beovision Contour van de muur worden gehaald en tot 40 graden worden gekanteld om de kijk- en luisterervaring te verbeteren.

 

GEMAAKT IN FABRIEK 5

Op het scherpst van de snede van vakmanschap Fabriek 5 in Struer, Denemarken, is het epicentrum van Bang & Olufsen-design, waar decennialang vakmanschap en technische expertise worden toegepast. Het aluminium dat in B&O's technisch laboratorium wordt geperfectioneerd, vormt de basis voor het aangenaam gewogen, compromisloze Beovision Contour frame.

 

VISUEEL

Perfect beeld

Het LG 55" OLED-scherm van de nieuwe generatie biedt realistische ervaringen en paletten, waaronder levendige kleuren en een absoluut zwart. Geniet van films, tv-programma's en muziekvideo's zoals regisseurs het bedoeld hebben, met levensechte weergave in je huis.

 

CONNECTIVITEIT

TV en muziek in één

De Beovision Contour is ook een muzieksysteem dat geschikt is voor meerdere kamers. Geïntegreerde audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth, worden gecombineerd met ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices voor eenvoudige toegang tot uw favorieten.

 

GEBRUIKSGEMAK

Toegang met één druk op de knop

De Beovision Contour is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en werkt samen met de Beoremote One voor toegang met één druk op de knop tot de Bang & Olufsen-ervaring en uw favoriete TV- of radiozender met vier programmeerbare MyButtons.


 

Beknopte specificaties

Type Product Bang & Olufsen Beovision Contour 55"
Specificaties Zie productsheet / tekst
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours