Beosound Core

Beosound Core is een kleine maar krachtige connectiviteitshub die uw luidsprekers verandert in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met ...

Lees meer

€ 899,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beosound Core

Beosound Core is een kleine maar krachtige connectiviteitshub die uw luidsprekers verandert in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met Multiroom-functies en verliesvrije audio-streaming met hoge resolutie. Klik hier voor ons nieuwsbericht met uitleg over de toepassingsmogelijkheden.

DIRECT STREAMEN

Er staat niets tussen u en uw geliefde luidsprekers. Speel rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat of favoriete muziekapp via Chromecast built-in, Apple AirPlay, Bluetooth of uw eigen digitale muziekcollectie via DLNA. De keuze is aan u.

PERFECTE GELUIDSKWALITEIT

Alleen het allerbeste voor uw luidsprekers. De Beosound Core geeft muziek met hoge resolutie weer met een geluid dat cd-kwaliteit makkelijk overstijgt en biedt de beste draadloze digitale streaming-kwaliteit die we ooit hebben geleverd.

GEWELDIGE AANSLUITINGEN

Beosound Core omvat alle bedrade en draadloze interfaces die u nodig hebt voor een slimme verbinding tussen uw luidsprekers en uw andere apparatuur. Optische interfaces voor in- en uitgangen zorgen voor een ongeëvenaard volledig digitaal geluid en praktische analoge interfaces voor uw oudere apparatuur.

TOEKOMSTBESTENDIG

In deze wereld waarin technologieën zich razendsnel ontwikkelen, biedt de Beosound Core uw kostbare BeoLab-luidsprekers of BeoSound Shape-installatie bescherming dankzij automatische software-updates, waardoor ze nog langer meegaan.

MULTIROOM

Beosound Core voegt de Multiroom-functie toe aan Beosound Shape of uw BeoLab-luidsprekers, zodat u meerdere luidsprekers in uw hele huis kunt aansluiten voor een naadloos verbonden audiosysteem.

HET KLEINE MAAR BELANGRIJKE VERSCHIL IN UW BEOLAB OPSTELLING

Als u beschikt over een set Beolab-luidsprekers, dan is de Beosound Core de motor die er een verbonden luidsprekersysteem van maakt, compleet met ingebouwde bronnen en een indrukwekkende reeks draadloze connectiviteitsopties. Het resultaat is een gestroomlijnde installatie met de mogelijkheid om eenvoudig muziek te streamen in perfecte kwaliteit met hoge resolutie.

BeoSound Core app

BANG & OLUFSEN APP

De Bang & Olufsen App biedt u all-in-one toegang tot uw digitale muziekcollectie en favoriete streamingdiensten. Dankzij de kenmerkende vormgeving en de onberispelijke interactie tussen de producten voelt u zich meteen thuis.

BeoSound Core afmetingen

Beknopte specificaties

Type product Streamingsaansturing / Multiroom
Features Chromecast built-in
Apple AirPlay
Bluetooth-audiostreaming
DLNA - DMR
Spotify Connect
Geïntegreerde muziekdiensten Spotify, Deezer, Tune-IN-radio
Aansluitingen Powerlink (RJ45), Line-in (combinatie analoog/digitaal), Ethernet, Toslink digitaal out
Afmetingen Diameter x H 151,8 x 44,2 mm
Gewicht 145 g
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours