Bang & Olufsen Harmony

Beovision Harmony

BANG & OLUFSEN BEOVISION HARMONY

We zijn blij om de nieuwe aanwinst in het Bang & Olufsen Sound for Vision portfolio te kunnen aankondigen: Beovision Harmony.

De Beovision Harmony is de nieuwe tv-beleving van Bang & Olufsen op een groot scherm voor de ultieme bioscoopervaring met intense audiovisuele momenten. 

Dankzij het nieuwe concept van Bang & Olufsen voor grote schermen wordt de visuele aanwezigheid van de Beovision Harmony beperkt. In de standby- of audiomodus is het scherm dicht op de vloer gepositioneerd en deels afgedekt door het luidsprekersysteem, waardoor de tv minder opvalt. Wanneer de Beovision Harmony wordt ingeschakeld, komt hij met een magische beweging tot leven en laat hij zijn mogelijkheden zien.

De Beovision Harmony is op maandag 8 april 2019 om 1 uur bekendgemaakt aan het grote publiek in Salone Del Mobile in Milaan.

De Beovision Harmony77” is naar verwachting in oktober 2019 beschikbaar.

Belangrijke kenmerken
 

  • Uitzonderlijke geluidsprestaties van Bang & Olufsen in combinatie met de beste OLED-beeldkwaliteit voor die echte bioscoopervaring
  • Een opvallend en iconisch design met volop aandacht voor vakmanschap en magie waardoor het grote zwarte tv-scherm minder opvalt
  • Focus op gebruiksgemak: slechts één afstandsbediening

 

Uitzonderlijk geluid van Bang & Olufsen in combinatie met de beste OLED-beeldkwaliteit

Het krachtige 3-kanaals luidsprekersysteem maakt spraak optimaal verstaanbaar en zorgt voor die iconische geluidsprestatie van Bang & Olufsen waardoor een echte bioscoopervaring wordt gecreëerd. Dankzij de BeoLab-luidsprekers wordt het stereogeluid en de surround sound nog beter.

De combinatie van dit ongeëvenaarde geluid en de LG OLED-technologie, die zorgt voor intens zwart en prachtig contrast, creëert een overweldigende bioscoopervaring.

  • 3-Kanaals luidsprekersysteem met links/rechts stereo en centraal kanaal
  • De geluidsprestaties en performance van het centrale kanaal sluiten perfect aan bij de high-end luidsprekers van Bang & Olufsen
  • Geïntegreerde 7.1 Dolby Surround Sound-decoding voor bioscoopervaring in combinatie met LG OLED tv met ’s werelds beste schermtechnologie.

BeoVision Harmony

Gebruiksgemak

Met de BeoRemote One bedient u via de BeoVision Harmony alle andere aangesloten apparatuur – de Bang & Olufsen-beleving is met één toets binnen handbereik. En dankzij de combinatie met de webOS SmartTV-functie van LG is uw audiovisuele installatie heel eenvoudig te gebruiken.

Maak een snapshot met de MyButton en krijg rechtstreeks toegang tot uw favoriete tv-kanaal of content-app.

 

Combinatie van hout – textiel en aluminium met oog voor detail

De afdekplaat van het luidsprekersysteem past uitstekend bij het donkere tv-scherm dankzij de huiselijke materialen die vaak voor interieurs worden gebruikt en die een warme uistraling creëren met elegante details.

Het gebruik van hout of textiel in combinatie met aluminium zorgt ervoor dat de BeoVision Harmony en de BeoLab-luidsprekers echt één geheel vormen.

BeoVision Harmony


 Prijs set

  • BeoVision Harmony 77 met houten covers en 77” LG C9 OLED-tv €19.500
  • BeoVision Harmony 77 met textielcovers en 77” LG C9 OLED-tv €18.500

 

Gespecificeerde prijzen
BeoVision Harmony soundcenter              €8.100
Houten covers                                        €2.500
Textielcovers                                          €1.500
Voerstand of muurbeugel                        €   540
Schermbeugel-interface                          €   100
BeoRemote One BT                                €   260

Te combineren met LG 77” C9 OLED-tv    €8.000

 

Afmetingen

Afmetingen BeoVision Harmony

Bang & Olufsen Harmony