Bang & Olufsen BeoSound Level

B&O BeoSound Level

BEOSOUND LEVEL

DRAAGBARE EN VEELZIJDIGE LUIDSPREKER VOOR THUIS, MET BANG & OLUFSEN HIGH FIDELITYGELUID, INTELLIGENTE FUNCTIES EN EEN UNIEK ADAPTIEF ONTWERP.

Bang & Olufsen BeoSound Level informatie


We zijn erg enthousiast over de introductie van de nieuwste aanvulling van de Bang & Olufsen Flexible Living productlijn, Beosound Level. Beosound Level is de meest veelzijdige volledig draadloze luidspreker van Bang & Olufsen voor thuis welke op batterijen functioneert, die een uitzonderlijke luisterervaring biedt ongeacht waar en hoe hij is geplaatst.

Beosound Level is ontworpen omdat uit onderzoek blijkt dat Bang & Olufsen klanten het zeer belangrijk vinden dat geluid overal in huis kan worden afgespeeld. Iedere ruimte. Iedere plek. Ieder moment. Met de Beosound Level kunt u op nieuwe manieren genieten van muziek in uw huis, zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Geniet van een luisterervaring zonder onderbrekingen in een fraai, draagbaar formaat. De naam Level verwijst naar de magische wijze waarop het product de akoestische tuning en dus ook het geluidsniveau aanpast aan de manier waarop hij is geplaatst.

Beosound Level beschikt over het nieuwste streamingsplatform met vooraanstaande streamingtechnologie, supersnelle connectiviteit en stabiliteit. Hij kan muziek afspelen als een stand-alone luidspreker of als stereopaar, is krachtig genoeg om een ruimte met geluid te vullen, of om bestaande multiroom luidsprekersystemen dynamisch te versterken.

Klik hier en lees meer over de BeoSound Level in onze webshop.

 

BeoSound Level