Beosound Level

Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Leeshie...

Lees meer

€ 1.399,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beosound Level

B&O Tidal actie
Ontvang bij aanschaf van dit product drie maanden gratis Tidal. Tidal biedt de hoogste kwaliteit streaming voor de optimale luisterervaring. Lees hier meer.


Klik hier en bekijk de Beosound Level prijslijst met de opties en accessoires.

BEOSOUND LEVEL

BeoSound LevelEen draagbare WiFi luidspreker.

Superieur geluid in een minimalistisch, draagbaar ontwerp met een batterijlevensduur tot 16 uur. Beosound Level vindt flexibele home audio opnieuw uit.

 

Superieur geluid dat gemaakt is om te bewegen

Elke kamer. Elke positie. Elk moment. Met de Beosound Level kunt u thuis op nieuwe manieren met uw muziek meebewegen, zonder ooit afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. Geniet van een loepzuivere luisterervaring in een prachtige, draagbare vorm.

 

SUPERIEUR GELUID

Aanpasbare akoestiek

Een krachtige set-up met vijf drivers levert meeslepend geluid met een volledig bereik dat zich aanpast aan de stand van de luidspreker. Ontdek de dynamische bas wanneer u de luidspreker plat neerzet, de ongeëvenaarde helderheid wanneer u de luidspreker rechtop zet of het omhullende geluid wanneer u de luidspreker aan de wand monteert. Dankzij de actieve ruimtecompensatie past de Beosound Level de geluidskwaliteit aan elke ruimte aan - groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een heldere, gedetailleerde luisterervaring.

 

360-GRADEN GELUID

BeoSound Level neergelegdNeerleggen

Op zijn rug wordt de Beosound Level het middelpunt. De luidspreker breidt automatisch de breedte van het geluid uit om iedereen te bereiken, overal in de kamer.

 

RIJK, DIFFUUS GELUID

Rechtop

Geniet van gedetailleerd en diffuus geluid wanneer u de Beosound Level rechtop zet. De luidspreker opent het geluidsbeeld voor een rijke stereobeleving recht voor zich.

 

HELDER, MEESLEPEND GELUID

Ophangen aan de muur

Een optionele muurbeugel tilt de Beosound Level naar een nieuwe plek. Wanneer de luidspreker aan de muur wordt gehangen, projecteert hij een loepzuiver, kamervullend geluid terwijl hij wordt opgeladen.

 

DYNAMISCH ONTWERP

Compact en perfect draagbaar

De Beosound Level heeft een minimalistisch, Scandinavisch geïnspireerd ontwerp en is ontworpen met esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid als uitgangspunten. Een vloeiend geïntegreerde handgreep zorgt ervoor dat u hem gemakkelijk kunt oppakken, terwijl de IP54 stof- en spatwaterbestendigheid betekent dat u hem overal met een gerust hart kunt neerzetten. Met een batterijlevensduur tot 16 uur is deze elegante luidspreker ontworpen om elke ruimte waarnaar hij wordt verplaatst te verrijken.

 

AMBACHTELIJKE HANDWERK

Gemaakt om lang mee te gaan

Elk onderdeel van de Beosound Level is gekozen met het oog op een lange levensduur. Van het hoogwaardige aluminium frame, vervaardigd in Denemarken, tot een modulair ontwerp dat vervangende batterijen, verwisselbare stoffen en houten hoezen, en nog veel meer mogelijk maakt. Duurzaamheid en traceerbaarheid komen tot uiting in de aanpasbaarheid van het basisontwerp, maar ook in de materialen, zoals ons hoogwaardige polymeer.
 

BeoSound Level


Naadloos, stijlvol opladen

Geniet van eenvoudig, elegant opladen met een naadloze ronde stekker. De stekker klikt magnetisch vast in een uitsparing aan de achterkant van de luidspreker en is op zichzelf al een bevredigende ervaring.

 

BeoSound Level opladen
BeoSound Level naadloos en stijlvol opladen

 

Beknopte specificaties

Type product Draadloos muzieksysteem
Belangrijke kenmerken Superieur geluid dat zich aanpast om te compenseren voor elke positie of kamer
Compact en draagbaar ontwerp. Leg hem plat neer, op zijn kant, of hang aan de muur
Met zorg vervaardigd: modulair in ontwerp en gemaakt van hoogwaardige materialen
Batterijduur tot 16 uur
Onderdeel van Connected Speakers: Maak verbinding met andere luidsprekers en bouw je eigen soundscape
Afmetingen B x H x D 34.8 x 23 x 5.6 cm
Gewicht 3.3 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours