WTX-1100

Wij leven in een tijd waarin muziek steeds minder gekoppeld is aan een fysieke drager. Muziek wordt opgeslagen op allerlei media: telefoons, laptops, ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 229,00

Omschrijving
WTX-1100

Wij leven in een tijd waarin muziek steeds minder gekoppeld is aan een fysieke drager. Muziek wordt opgeslagen op allerlei media: telefoons, laptops, computers, tablets, muziekspelers etc.. Echter de weergavekwaliteit verbetert sterk wanneer de muziek wordt weergegeven via een “echte” geluidsinstallatie. 

Met de WTX-1100 wordt het mogelijk muziek vanaf uw smartphone, tablet of laptop te streamen naar een audiosysteem in hoge resolutie (24bit/48kHz). De WTX-1100 is compatibel met alle Bluetooth audiobronnen op de markt, zoals smartphones, tablets, PC’s en Mac’s.  

Cirus Logic WTX-1100Advance onderscheidt zich met de WTX-1100 met een hogere geluidskwaliteit dan de “standaard” aptX HD ontvangers met de Qualcomm chipset. Er wordt geen gebruik gemaakt van de door Qualcomm in de standaard chipset geïntegreerde dac (digitaal/analoog omzetter). Advance maakt een aftakking en zet een zelf gekozen, extern geplaatste en hoger gekwalificeerde, Cirrus Logic CS4344 dac in van audiofiele kwaliteit.  

 De WTX-1100 kunt u via de lijnuitgang (RCA) aansluiten op een willekeurige lijningang (AUX) van bijvoorbeeld een versterker. Maar u kunt hem ook via de digitaal optische of coaxiale uitgang rechtstreeks op een D/A converter van eigen keuze aansluiten, al dan niet ingebouwd in een versterker. Het rechtstreeks aansluiten op een D/A converter verbetert, afhankelijk van de kwaliteit van de D/A converter, de weergavekwaliteit. Dit kan een verdere verbetering van de geluidskwaliteit als gevolg hebben. 

Mocht het bronapparaat geen aptX HD aanbieden, dan is dat geen probleem. De WTX-1100 is downwards compatibel met oudere Bluetooth protocollen.

Beknopte specificaties

Type Product Bluetooth ontvanger
Bluetooth versie  aptX 5.0 HD
Externe dac   Cirrus Logic CS4344 24bit/192kHz (gebruikt tot 24bit/48kHz)
Ondersteunde codecs aptX, aptX HD, AAC en SBC
Ondersteunde audio formaten AAC, WAV FLAC en APE
Audio uitgangen RCA analoog, optisch en coaxiaal
Frequentiebereik 10-22.000 Hz
Transmissie afstand ca. 10 meter in open ruimte
Afmetingen (BxHxD) 130 x 48 (110 ant. verticaal) x 150mm (incl. antenne)
Gewicht 524gr
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours