Advance Paris

ADVANCE PARIS

GELUID. ONTWERP. KWALITEIT. HANDWERK.

De naam Advance Acoustic staat voor eersteklas geluid en een exclusief design. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het ontwikkelen en bouwen van hifi-componenten met hoge audiofiele normen met een goede prijs/prestatie-verhouding. Dit leidde tot de ontwikkeling van high-end luidsprekers, die verschillende prijzen ontvingen voor hun kwaliteit. Na de opkomst van de home cinema rond het jaar 2000, werd het productassortiment uitgebreid met midden- en achterluidsprekers, alsmede met subwoofers. Later besloot Advance Accoustic ook elektronische componenten in de portefeuille op te nemen. Al snel werd elektronica de hoofdactiviteit, en Advance betrad ook de premium business met hoogwaardige audiocomponenten. 

XA160 EVO

Zo ontstond in 2013 Advance Paris, oorspronkelijk alleen het submerk speciaal voor high-end producten. De componenten die zich van de meer conventionele hifi-componenten onderscheidden door exclusiviteit, design en ook door specifieke, audiofiele technologieën kregen de naam 'Advance Paris'. Hiertoe behoren ook bijzonder innovatieve series zoals de smart-producten.

Alle nieuwe producten dragen nu de naam Advance Paris, waaruit duidelijk blijkt dat hoge kwaliteit, innovatiekracht en high-tech kenmerkend zijn voor vrijwel alle producten. Meer en meer worden ultramoderne componenten aan het productengamma toegevoegd. Advance Paris is daardoor niet alleen een pionier op het gebied van klassieke hifi-apparatuur, maar ook op het gebied van netwerkcomponenten, streamers en USB DAC’s. Advance Paris legt hierbinnen nog duidelijker de nadruk op de waarden waarvoor de onderneming staat, te weten zeer goede kwaliteit, in termen van optimaal geluid en technologie volgens de laatste standaarden. 

Om te voldoen aan de verwachtingen van muziekliefhebbers, die de beste prestaties uit hun audiosysteem willen halen en een aanzienlijk deel van hun vrije tijd besteden aan het luisteren naar muziek, heeft Advance Paris versterkers, voorversterkers en CD-spelers. Maar zoals gezegd ontbreken ook mediaspelers niet, als een high-end alles in één systeem waarvan de muzikale capaciteiten niet teleur zullen stellen. 

Advance Paris biedt twee lijnen aan, te weten de ClassicLine en de SmartLine. De ClassicLine is een betaalbare serie die klankmatig zeer goed presteert, met een elegante look. 

De SmartLine is ontworpen voor de veeleisende audio-liefhebber en combineert kracht, strak design en kwalitatief goed geluid. Daarnaast biedt Advance Paris all-in-one systemen aan zoals de MyConnect150 en de MyConnect60

MyConntect 150

Benieuwd? U bent van harte welkom de Advance Paris apparaten in onze showroom zelf te ervaren of kijk voor meer informatie op onze website https://www.poulissen.nl/producten/merk/advance-paris

Advance Paris assortiment