Air 65 Connect

Oneerbieding zou je de Air65 Connect een “instapset” kunnen noemen, maar wat je voor deze prijs in huis haalt is ongekend. Netjes afgewerkte luidsprek...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 699,00

Omschrijving
Air 65 Connect

Oneerbieding zou je de Air65 Connect een “instapset” kunnen noemen, maar wat je voor deze prijs in huis haalt is ongekend. Netjes afgewerkte luidsprekers met enorm veel connectiviteit en keuze uit bronmateriaal.

Wat haal je in huis met de Advance Paris Air 65 Connect? Om te beginnen krijg je beschikking over Bluetooth aptX 5.0HD ontvangst zodat je van mobiele apparaten naar deze luidsprekers kunt streamen. Daarnaast kun je nog twee analoge apparaten aansluiten, waaronder een draaitafel. Via de twee digitale ingangen kun je de optische ingang gebruiken om bijvoorbeeld je TV aan te sluiten. Een fraaie Wolfson DAC zorgt voor de digitaal naar analoog omzetting.

Logo app Advance ParisDe meegeleverde Advance Paris WTX-microstream zorgt voor de toevoeging van moderne media toepassingen, zoals TuneIn internetradio, Spotify Connect en ook ondersteuning biedt van Tidal, Qobuz, Deezer en Amazon Music, te bedienen via de Advance Playstream app voor iOS en Android. Het volume kan geregeld worden achterop de luidspreker, via de afstandsbediening of via de Playstream app.

De WTX-Microstream kan eventueel ook op andere apparatuur worden gebruikt.

In één van de luidsprekers is een 2 x 55W RMS (2 x 100W piek) klasse D versterker ingebouwd. Op deze “Master”, waarop ook de alle aansluitingen zijn aangebracht, dient de tweede luidspreker “Slave” via een luidsprekerkabel worden aangesloten. De 2,5 cm dome tweeter en de 13 cm woofer zijn een vaker door Advance ingezette combinatie die zijn sporen heeft verdiend. Indien meer laagweergave is gewenst kan een extra subwoofer worden aangesloten.

Aansluitingen Air 65 Connect

 

Uitvoeringen:
(LW) = Behuizing lichthout/witte satijn gelakte voorzijde
(NZ) = Behuizing noten/zwarte satijn gelakte voorzijde

 

Beknopte specificaties

Type product Actieve 2-weg monitor
Belangrijke kenmerken Compleet actief wifi audiosysteem
Versterker 2 x 55W RMS (100W piek)
Internetradio en alle gangbare streamingdiensten
Bluetooth aptX 5.0 HD ontvanger en Phono MM ingang
Luidsprekers met elkaar verbinden met luidsprekerkabel
2 analoge RCA ingangen
Coaxiale en optische digitale ingangen
Subwoofer uitgang
Magnetisch te bevestigen gril
WTX-microstream meegeleverd
Voedingsaansluiting voor WTX-microstream
IR-afstandsbediening
Afmetingen (HxBXD) 285 x 225 x 175 (220 incl. WTX)
Gewicht 8 kg per set (incl. WTX)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours