Zaterdag 16 oktober - Analoge Audio dag met Van den Hul bij Poulissen

Van den Hul

Op verzoek van onze klanten, organiseren wij een Analoge Audio dag. Kom ook op zaterdag 16 oktober (gratis en op inschrijving) naar Poulissen en laat u inspireren hoe dynamisch en muzikaal een LP kan klinken. Samen met dhr. A.J. van den Hul gaat u luisteren naar unieke opnames. Er is volop mogelijkheid om vragen te stellen en te discussiëren over kabels, elementen en platenspelers.  Tevens wordt de mogelijkheid geboden om uw eigen element door dhr. Van den Hul te laten inspecteren.


Analoge Audio dag met dhr. Van den Hul sr.  en gratis inspectie platenspeler-elementen bij Poulissen in Roermond

Je bent op zaterdag 16 oktober 2021 van harte welkom bij Poulissen Audio Video Center voor een lezing van de heer A.J. van den Hul (op inschrijving). Ook heb je de mogelijkheid je platenspeler-element te laten inspecteren.

A.J. Van den HulHet audiomerk Van den Hul is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd naam en faam heeft gemaakt. Echte liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. De oprichter van het bedrijf, de heer A.J. Van den Hul, is al sinds 1975 op vele manieren actief in de internationale audiowereld. Zijn bekendste producten zijn audio/video-kabels en elementen voor platenspelers. Nadat hij zijn eerste naald had geïntroduceerd, besloot hij ook elementen te gaan repareren en modificeren. En uiteindelijk bouwde hij zelfs een element dat volledig voldeed aan zijn eigen specificaties. Het duidelijk hoorbare verschil tussen spoelen van verschillende metalen, zorgde bij Van den Hul voor een nieuwe manier van denken, die uiteindelijk leidde tot het zeer uitgebreide kabelpakket dat Van den Hul aanbiedt. Ook zijn zoon Marc is al jaren werkzaam binnen het bedrijf, en beschikt over dezelfde passie en gedrevenheid als zijn vader.

Van den Hul ontwerpt en maakt ook elementen voor klanten op aanvraag. Heel veel variaties zijn mogelijk, zoals spoelen van koper, zilver of goud, verschil in inwendige weerstand en/of een afwijkende stijfheid van de ophanging van de naalddrager.

Het hoofddoel van Van den Hul is het verbeteren van de kwaliteit van zowel de geluidsoverdracht als de kwaliteit van de signaaloverdracht in de meest brede zin. Van den Hul doet dit door het toepassen van unieke oplossingen en state-of-the-art technologie, gebaseerd op zijn eigen uitvindingen, bevindingen en luisterervaring. De kabels van het merk worden zelfs door veel bekende audiofabrikanten zoals Bowers & Wilkins gebruikt als interne bedrading van hun apparatuur en luidsprekers.

Tijdens de lezing zal de heer Van den Hul sr. aandacht besteden aan onder meer platenspeler-elementen, de verschillen tussen diverse elementen en het belang van een juiste bekabeling.  Tevens wordt de mogelijkheid geboden je platenspeler-element door de heer Van den Hul te laten inspecteren.

De lezing bij Poulissen door de heer A.J. van den Hul vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021. Je bent van harte welkom.

In verband met de opzet van de lezing (ruimte tot het stellen van vragen) en de tijd die mede is gereserveerd voor de inspectie van de platenspeler-elementen (één per persoon), zijn er beperkt plaatsen beschikbaar en dien je een exclusieve plaats te reserveren.

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl
Vermeld in deze e-mail je naam, aantal personen en welk tijdstip je voorkeur heeft.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • zaterdag 16 oktober 10.00 uur
  • zaterdag 16 oktober 13.00 uur
  • zaterdag 16 oktober 15.00 uur

 

Wij nemen vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats (zo lang er plaats is).

Pand PoulissenPoulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND

Poulissen.nl
+31475335716
info@poulissen.nl