WXC-50

Yamaha MusicCast WXC-50 Met de Yamaha WXC-50 integreert u eenvoudig een bestaand Hi-Fi systeem in uw Yamaha MusicCast netwerk ‘het multiroom systee...

Lees meer

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 449,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
WXC-50

Yamaha MusicCast WXC-50

Met de Yamaha WXC-50 integreert u eenvoudig een bestaand Hi-Fi systeem in uw Yamaha MusicCast netwerk ‘het multiroom systeem van Yamaha’. De WXC-50 is een voorversterker met ingebouwde streamer voorzien van MusicCast functies waardoor deze eenvoudig is te bedienen vanaf u smartphone of tablet met de MusicCast app.

 

Yamaha MusiccastDe Yamaha WXC-50 is een voorzien van een ingebouwde ESS Sabre9006AS DAC voor optimale geluidskwaliteit welke we gewend zijn van Yamaha.

 

De WXC-50 heeft verschillende aansluitmogelijkheden. Doordat er verschillende ingangen zijn heeft het apparaat ook de mogelijkheid om de muziek welke u afspeelt via uw Hi-Fi systeem, door te sturen naar andere MusicCast apparaten in huis. Om uw geluidservaring nog meer te verbeteren, is het via de subwoofer uitgang mogelijk om een actieve subwoofer aan het systeem toe te voegen. Doormiddel van een USB ingang, is het mogelijk om uw favoriete muziek vanaf een USB stick of harde schijf te benaderen. Verder is de WXC-50 uitgerust met Bluetooth, DLNA, Airplay, Spotify Connect en door middel van MusicCast zijn er nog veel meer streaming diensten beschikbaar. De WXC-50 ondersteunt ook uw high-res audio waaronder Flac, wav of AIFF tot 192kHz/24bit. Tevens geven zijn de mogelijkheid tot het afspelen van DSD en ALAC bestanden.

Al met al is de Yamaha WXC-50 met zijn compacte formaat en grote mogelijkheden, een fantastisch apparaat om uw favoriete muziek af te spelen op uw bestaande Hi-Fi systeem, of vanaf uw Hi-fi systeem de muziek door te streamen naar andere MusicCast apparaten in uw huis.

Beknopte specificaties

Type product Voor Versterker / Streamer
Bestand formaat MP3; WMA; MPEG4 AAC; WAV; FLAC; AIFF; ALAC; DSD tot 192Khz/24bit
Ethernet Ja
Wi-Fi Ja
AirPlay Ja
Afmetingen (B x H x D) 215 x 51.5 x 245.9 mm
Gewicht 1.44 Kg
Garantie 2 Jaar
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours