Wijnand Thönissen akoestische doeken

Wijnand Thönissen

ARTISTIEKE AKOESTIEK

Het ophangen van akoestische doeken is een oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in huis of op kantoor. Immers, een lange nagalmtijd en slechte akoestiek zorgen voor een slechte geluidskwaliteit en verstaanbaarheid. Bovendien kan een slechte akoestiek leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Door het plaatsen van een akoestisch doek verbetert de  nagalmtijd aanzienlijk doordat voldoende geluidsabsorptie aan de betreffende ruimte wordt toegevoegd.

Poulissen Audio Video Center biedt sinds kort unieke akoestische doekten aan. Zij is daarvoor een samenwerking aangegaan met kunstenaar Wijnand Thönissen uit Ool.

Gekozen kan worden uit een elftal werken van Thönissen. De prachtige akoestische doeken, die worden gesigneerd door Wijnand Thönissen persoonlijk, bieden een optimale akoestische oplossing. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig geweven textieldoek, dat is gevuld met akoestisch materiaal. Daarmee haalt u niet alleen kunst in huis, maar is deze ook nog functioneel in die zin dat de akoestiek van de ruimte wordt verbeterd. Met andere woorden: artistieke akoestiek.

Klik hier en bekijk de gehele collectie akoestische doeken van Wijnand Thönissen.

 

Akoestische doeken Wijnand Thönissen