Sonus faber Homage collectie

Vernieuwde Homage Lijn van Sonus faber

De bekroonde Homage-collectie van Sonus faber gaat de volgende generatie in. De luidsprekerfabrikant komt namelijk met vier nieuwe modellen.    

Sonus faber HomageDe Homage productlijn bestaat sinds 1993 en viert dus dit jaar zijn 30-jarig jubileum. De serie bestaat uit de Guarneri G5 (vijfde generatie), de Serafino G2 (tweede generatie) de vloerstaander Amati G5 (vijfde generatie) en als laatste het drieweg centermodel Vox G3 (derde generatie). Alle modellen zijn verkrijgbaar in de afwerkingen rood, wengé en grafiet. Bij alle modellen is de houtnerf van de massief houten kast zichtbaar.

Alle vier de modellen worden geleverd met de bekende verfijnde Homage kast. Ook de gebogen 'luit-vorm' is behouden, met aangepast metaalwerk voor een gladde, afgeronde afwerking. De nieuwe kasten beschikken over diverse wijzigingen aan het verstevigings- en poortsysteem om een grotere efficiëntie en output met behoud van resonantiecontrole mogelijk te maken. De midrange- en tweeterkamers hebben volgens de ontwerpers ook radicale veranderingen ondergaan.

Naast de nieuwe technologiën die zijn toegepast bij de Homage-modellen, zijn ook de bestaande Sonus faber-technologieën, zoals bijvoorbeeld de DAD-referentietweeter, de cellulosepulp conussen voor de middentoners en een sandwichconus voor de woofers, aanwezig. De aluminium dampshelves aan de bovenzijde van de kast verminderen de stijfheid en de resonantie. Het UltraFlex anti-resonantie-poortsysteem (gepatenteerd) maximaliseert de luchtstroom.

Benieuwd? Binnenkort bij Poulissen te beluisteren.

In verband met de introductie van de nieuwe Homage lijn bieden wij ons Homage Serafino showroom-model nu voor een zeer speciale prijs aan. Maak een luisterafspraak en vraag naar onze opruimingsprijs. Interesse? Bel naar 0475 335716 of mail naar info@poulissen.nl

Homage Sonus faber