Verbouwingsuitverkoop Loewe Gallery bij Poulissen

Loewe is een mooi én hoogwaardig merk dat het verdient om zo optimaal mogelijk in de winkel gepresenteerd te worden. Vanuit die gedachtegang hebben wij besloten onze Loewe Gallery volledig te gaan verbouwen en opnieuw vorm te geven.


Het doel is om meer een lifestyle-omgeving te creëren, zodat onze klanten nog meer de wondere wereld van Loewe zullen beleven. Het is de bedoeling de thuisbeleving over te brengen en te ervaren. Op dit moment is het team van Poulissen druk in de weer met de voorbereidingen van de verbouwing.

 

Verbouwing
Om dit te realiseren, gaan we flink aan de slag om de huidige Loewe-showroom om te bouwen tot een sfeervolle belevingsruimte waarbij de producten centraal staan. Met uitzicht op de verbouwingswerken, moet er ook plaats gemaakt worden in onze showroom. Er worden daarom hoge kortingen gegeven op onze Loewe showroom televisies en apparaten, alsmede op vele televisiemeubels van Spectral. Zo kunt u misschien wel uw slag slaan. Bezoek Poulissen Audio Video Center voor de meest actuele promoties.

 

Poulissen Audio Video Center blijft geopend
Tijdens de verbouwingswerken blijft Poulissen geopend tijdens hun reguliere openingstijden. Dat kan ook goed; Loewe is, via een interne verbinding, in een apart pand gevestigd. Zo ondervindt de winkel geen enkele hinder van de verbouwing.

Benieuwd naar de vooruitgang van de splinternieuwe Loewe Gallery? Houd dan zeker onze social media kanalen van Poulissen in de gaten voor behind the scenes-foto’s.